Evlere ultra modernlik

En son teknolojiye sahip birinci sınıf ankastre cihazlar mutfaklara üst düzey ustalık, teknoloji ve kullanım kolaylığı getiriyor.

Evlere ultra modernlik

Berlin’de gerçekleştirilecek IFA’da LG Electronics, bu yıl özellikle Avrupa pazarı için tasarlanmış Signature Kitchen Suite’i de tanıtacak. Bu ürün ailesi gelişmiş Avrupalı mutfak hayat tarzının taleplerini ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan en üst düzey ankastre mutfak gereçlerinden oluşuyor.

 

Signature Kitchen Suite, akıllı ankastre çözümlerini LG’nin IFA alanının dışında kendisine özel olarak hazırlanmış bölümde sunacak. Şehir içindeki bir vadide yüzen bir bahçe olarak tasarlanan bu bilgilendirici ve interaktif sergi alanı Avrupa’nın en büyük ev aletleri ve tüketici elektroniği fuarında ürün ailesinin detaylarını gösterecek.

 

LG, Avrupalı tüketicilerin ihtiyaçlarına ve beğenisine yönelik ürünlerini sunacak

Signature Kitchen Suite, Avrupalı yüksek teknolojiye sahip mutfak pazarındaki yeni fırsatlara öncülük ediyor. LG’nin sektör lideri uzmanlığı, teknik bilgi birikimi ve tasarım alanındaki öncülüğü, bu ürün ailesinin geliştirilmesinde kullanıldı. Avrupa’daki birçok mutfağın kompakt tasarımı, eldeki alanın çok daha yaratıcı ve verimli kullanılmasına imkan veren ankastre cihazlara olan talebi de artırıyor. Avrupa’nın birinci sınıf ev aletleri pazarındaki güçlü yeri dolayısıyla yüksek teknolojili ankastre mutfak aletleri pazarında bulunmak LG’nin stratejisinde de önemli bir yer tutuyor. Signature Kitchen Suite bu yıl içerisinde ilk olarak İtalya’da ve arkasından da diğer önemli pazarlarda satışa sunulacak.

 

Signature Kitchen Suite, uzman ustalığın ruhunu, yenilikçi tasarımı, yüksek performansı, geliştirilmiş kullanım kolaylığını ve üst düzey hizmeti hayata geçiriyor. LG, Avrupa pazarına çıkışında biçim ve fonksiyonun mükemmel birleşimi için birinci sınıf İtalyan mutfak tasarım uzmanları Valcucine ve Arclinea ile işbirliğine gidiyor. Valcucine ve Arclinea ile çalışmak, Signature Kitchen Suite’in minimalizm, en uygun şekilde yerleşme ve otomasyon konularında kendisini en iyi şekilde güncellemesine de imkan veriyor. Yeni ürün ailesi Avrupalı tüketicilerin farklı zevklerini karşılayacak en iyi mutfak ortamını oluşturmak için, var olan alanlara en mükemmel şekilde uyması ve standart mutfak cihazları yanında ısmarlama hazırlanmış alanlara da uyumluluk göstermesi için tasarlandı. Signature Kitchen Suite, şık panelleriyle minimalist yaklaşımlardan çok daha doğal temalara kadar birçok tasarımla da uyumlu.

 

Bir mutfağın tüm ihtiyaçları Signature Kitchen Suite’te

Signature Kitchen Suite ile birlikte etkileyici bir mutfak deneyimi de sizleri bekliyor. Ürün ailesinde fırın, davlumbaz, buzdolabı, bulaşık makinesi, şarap kavı ve espresso makinesi bulunuyor. Ev sahipleri, fırının gelişmiş buhar ve ısı taşınımı yoluyla sağlıklı ve lezzetli yemekler yaratması, ProHeat™ sayesinde fırının tümüne ısıyı eşit derecede yayması ve Speed Clean™ ile sıçramış ve pişirirken yapışmış yemek artıklarından hızlı ve kolay bir şekilde kurtulması gibi pek çok gelişmiş becerisi karşısında hayrete düşecek. LG ilk defa Avrupa’da pazara çıkacak olan Signature Kitchen Suite’i tamamlayacak şarap kavı ürünlerini, en son cam kaplama ve bağlantı noktalarının belli olmadığı duvara gömülebilen fırınları ve yüksek ısılı buhar kullanan güçlü bulaşık makinesini de tanıtacak.

 

Akıllı Wi-Fi bağlantısı, Signature Kitchen Suite aletlerinin Google Assistant ve Amazon Alexa gibi AI platformlarıyla da tam uyumlu çalışmasını sağlıyor. Akıllı bağlantı sayesinde kullanıcılar Innit, SideChef ve Drop gibi uygulamaları kullanarak farklı yemek tariflerini araştırmanın, tarifleri doğrudan fırına göndermenin, uzaktan fırını ısıtmanın, mutfakta yapılan her şeyi izlemenin yanında doğru pişirme modunu ayarlamak gibi birçok farklı işi uzaktan halledebilecekler.

LG Electronics Ev Aletleri ve İklimlendirme Çözümleri Şirketi Başkanı Song Dae-hyun üst sınıf Signature Kitchen Suite ev aletlerini çok seçici Avrupa pazarına getirmekten dolayı duydukları heyecanı belirtiyor. “Kendisini kanıtlamış akıllı teknolojimiz ve yüksek teknolojili ürünlerimizin birleşiminin, kendisini kabul ettiren Avrupalı markaların bu kategoride yeni ürünler geliştirmek için yatırım yapmalarına neden olacağına inanıyoruz.”

 

Ziyaretçiler, 31 Ağustos – 5 Eylül tarihlerinde Messe Berlin’de düzenlenecek IFA’da Signature Kitchen Suite’e özel hazırlanmış alanda birinci sınıf ankastre ürünleri yakından deneme fırsatı bulabilecekler.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Evlere ultra modernlik
Tarih: 30.08.2018 10:57
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.