Evleri spor salonuna dönüştürmenin tam zamanı

Tchibo’dan spora keyif katan tasarımlar

Evleri spor salonuna dönüştürmenin tam zamanı

Sporu hayatının bir parçası olarak gören ya da evde vakit geçirdiğimiz bu günlerde spora başlamak isteyen kişilerin aradığı fırsat Tchibo’da. Yaşam alanlarını sporun en keyifli üssüne dönüştürmeyi hedefleyen Tchibo, “Evde Sporun Keyfini Çıkarın” temasıyla rahat ve şık bir tayttan egzersizlerin olmazsa olmazı matlara kadar birçok alternatif sunuyor.

 

Tchibo, spor tutkusunu ev konforuna taşıyan yepyeni konseptiyle fark yaratıyor. Birbirinden farklı spor ekipmanlarını ve kıyafetleriyle spor keyfini bir üst noktaya taşımaya hazırlanan Tchibo, spor yapmanın en pratik yolunu sunuyor.

 

Etkili bir spor, doğru kıyafetlerle başlar

Bir taytla iki farklı görünüm elde edebilme olanağı sağlayan Tchibo Çift Taraflı Spor Tayt, DryActive Plus malzeme sayesinde nem transferine yardımcı oluyor. Bu sayede antrenman esnasında terlemenin yol açacağı rahatsızlık hissini minimize eden Çift Taraflı Spor Tayt, tasarımı sayesinde optimum hareket özgürlüğü sağlıyor. Tayt ile kombinlemek için sade ve şık bir tercih sunun Tchibo, yüksek pamuk içeren Spor Tshirt, konforlu bir spor deneyiminin ipuçlarını sunuyor. Uzun sırt kısmı ve yuvarlak kenarlarıyla feminen bir görünüm sağlayan tasarım, GOTS sertifikalı ekolojik kumaşıyla cilt ile uyum sağlıyor.

 

Konforlu bir egzersizin ipuçları Tchibo’da…

Egzersizlerin olmazsa olmazı Tchibo Yoga ve Fitness Minderi, elastik malzemesi sayesinde vücutta oluşabilecek baskıyı azaltıyor. Kaymaz alt ve üst kısmı hareketleri yapmayı kolaylaştırırken, cırt cırtlı taşıma askısı pratik bir kullanım sağlıyor. Kasları harekete geçirmek için tasarlanan Kol ve Bacak Çalıştırıcı ise sağlam çelik yayı ve daha fazla konfor için tercih edilen sünger kaplamasıyla dikkat çekiyor. Çok yönlü bir egzersiz ekipmanı olan Kol ve Bacak Çalıştırıcı, uyluk iç ve dış bölgesindeki kasları ve omuz, kol ve göğüs kaslarını maksimum oranda çalıştırıyor.

 

 

Tchibo Hakkında:

Benzersiz bir iş modeline sahip olan Tchibo; 14 ülkede 1000’den fazla mağaza, 22.300 satış noktası ve internet mağazaları ile müşterilerine hizmet vermektedir. Şirket bu çok kanallı dağıtım sistemini, her hafta değişen gıda dışı ürünlerle birlikte, kahve ve kapsüllü kahve makinesi Cafissimo’yu sunmak üzere kullanmaktadır. 2016 yılında dünya genelindeki 12.000 çalışanıyla 3,3 milyar Euro kazanç sağlayan Tchibo; Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Almanya ve Macaristan'da kavrulmuş kahve pazarının lideri ve Avrupa’nın önde gelen e-ticaret şirketlerinden birisidir. 1949’da Hamburg’da kurulan aile şirketi, uyguladığı sürdürülebilir politikalar sayesinde, 2012 yılındaki Kurumsal Ahlak ve Çevresel Lojistik Ödülü ve 2013 yılındaki Federal Hükümet KSS Ödülü başta olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür. Tchibo 2016 yılında, Almanya'nın en büyük sürdürülebilir şirketi seçilmiştir.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 23.02.2021 01:11
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.7 ° / 13.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.