GASTRONOMİDE BAŞARI HİKÂYELERİ KONUŞULDU

Arcadia Bağları Kurucu ve Yöneticisi Zeynep Arca Şallıel, Sahan Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan ve Eataly Zorlu executive Şefi Claudio Chinali, İstanbul Gedik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü ile Gastronomi ve Mutfak Sanatl

GASTRONOMİDE BAŞARI HİKÂYELERİ KONUŞULDU

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haydar Özpınar’ın moderatörlüğünü yaptığı  “Gastronomide Başarı Hikâyeleri” konulu konferansta konuşmacılar mesleki alanda yaşadıkları zorlukları ve başarı hikâyelerini anlattı.

 

İstanbul Gedik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nin birlikte düzenlediği “Gastronomide Başarı Hikâyeleri” konulu konferansta Arcadia Bağları Kurucu ve Yöneticisi Zeynep Arca Şallıel, Sahan Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan ve Eataly Zorlu executive Şefi Claudio Chinali sektörlerinde yaşanan gelişmelerin yanı sıra markalarının başarı hikâyelerini anlattı.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün, akademisyenlerin ve öğrencilerin katıldığı konferansın sonunda İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer Utlu ve Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz  konuşmacılara katılımlarından dolayı teşekkür ederek kendilerine plaket ve çiçek takdim etti.

 

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 30.11.2018 11:44
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.