Gece Gündüz Hizmete Devam

Serkan Küçükkuru’dan Gece Gündüz Hizmete Devam

Gece Gündüz Hizmete Devam

Yeni tip Corona virüs (Covid-19)  virüse karşı İbradı Belediyesi İlçede çalışmaları aralıksız olarak sürdürülüyor.

Dezenfekte çalışmaları yanı sıra Corona virüs (Covid-19) kapsamında yapılan çalışmalar, arasında, Kiraların Ertelenmesi, Vardiyalı Çalışma, Çocuklu Annelere Kronik Hastalara İdari İzin, Ateş Ölçer Sistemi Getirilmesi, Ücretsiz Her Eve Maske Dağıtımı, 65 Yaş Üstü Tek Yaşayan Vatandaşlarımıza Evde Hizmet, İhtiyaç Sahiplerine Gıda Paketi Desteği sunan ve bu konu hakkında bilgi veren. İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'de de görülen Corona virüs (Covid-19)  ile ilgili Sağlık Bakanlığının ön gördüğü bütün tedbirleri aldıklarını söyledi.

Küçükkuru, "Global bir sorun haline gelen Corona virüsü ile ilgili bizler de yerel yönetimler olarak tedbirler alıyoruz.

Toplu kullanım alanları dezenfekte edildi.

Vatandaşların zorunlu haller dışında evde kalmaları yönünde tavsiyede bulunuyoruz. ilçemizde bulunan çöp konteynırlarını ayrıca temizliyor ve dezenfekte ediyoruz.  Türkiye’de bir ilk olan yaptığımız uygulamayla 65 Yaş üstü değil bütün hemşerilerimizin evlerine hizmet götürüyoruz. Bundan sonra da bu çalışmaları daha hassasiyetle sürdüreceğiz." diye konuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 08.04.2020 01:22
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.