Gençlere özel koleksiyon

2018 ilkbahar – yaz koleksiyonuna özel hazırladığı dinamik modellerle Zühre; bu sezon tesettür giyim tercih eden gençlerin vazgeçilmezi oluyor. Doğadan ve gençlerin enerjisinden ilham alınarak tasarlanan koleksiyonda mavi, pembe ve beyaz ren

Gençlere özel koleksiyon

Yaklaşan yaz aylarıyla beraber koyu renkler yerini daha açık, canlı renklere bırakırken; gençler için hazırladığı özel koleksiyonu ile Zühre, dolaplardaki yerini almaya başlıyor. Zühre’nin 2018 ilkbahar yaz sezonu için hazırladığı genç koleksiyonda keten, tül ve şifon ürünler tesettürlü gençlerin ‘love mark’ı oluyor.

Rahatlığın anahtarı keten ürünler

Zühre, yeni sezon ürünlerinde gök mavisi, pembe, yeşil ve pastel tonlarını ön plana çıkararak gençlere uygun modeller sunuyor. Yaz sezonunun kurtarıcısı keten kumaş ile hazırlanan pardesüler, tunikler ve yelekler, bahar renkleriyle süslenmiş eşarplar ile kombinlenebiliyor.  

Rahatlığı vaat eden keten kumaşlı ürünleri floral desenli detaylar ve işlemelerle süsleyen Zühre, şık görünmek isteyenlere de alternatifler sunuyor. Her zevke uygun ürün seçenekleri sunan Zühre’nin ürün portföyüyle, keten pardesü modellerinin yanı sıra, koleksiyonda yer alan keten tunik modelleriyle de hem şık hem spor kombin gerçekleştirilebiliyor.

 

Beyaz ve genç tasarımlar

Zühre’nin gençlere özel hazırladığı koleksiyonun en dikkat çeken ve tercih edilen ürünlerini beyaz oversize gömlekler oluşturuyor. Gençlerin enerjisini yansıtan gömlekler maxi boy, oversize seçeneklerinin yanı sıra tül ve floral motif detaylarıyla beğeni kazanıyor.

Yazın sıcaklığında ferah ve enerjik htirecek tasarımlarla güneşe doyacağınız Zühre koleksiyonundan pek çok modelle kombin oluşturmak mümkün.

Detaylı bilgi için http://www.zuhre.com.tr/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.  

Detaylı bilgi ve iletişim için;


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Gençlere özel koleksiyon
Tarih: 15.08.2018 12:14
  • Çarşamba 27.4 ° / 18.2 ° Güneşli
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.