Gençliği Kazanın.

eunesse Global’in özel olarak tasarlanan Luminesce serisinin yaz aylarına parlaklık katacak ürünü Luminesce Serum ile tanışın.

Gençliği Kazanın.

Jeunesse Global için dermatologlar tarafından özel olarak geliştirilen Luminesce Yaşlanma Karşıtı Cilt Bakım serisi, cildinizin gençlik ışıltısı ve parlaklık kazanmasına yardımcı oluyor. Cilt aydınlatıcı, Gündüz Nemlendirme Kompleks, HydraShield Maske, İleri Gece Onarım Kremi, Yüz Temizleyici, Temel Vücut Yenileme Losyonu, Ultimate Toparlayıcı Maske ve serumdan oluşan bu özel seri, cildinizin daha pürüzsüz ve yumuşak bir görünüme sahip olmasını sağlıyor. Luminesce Yaşlanma Karşıtı Cilt Bakım serisi, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltıyor.

 

Cildinize Luminesce Serum Dokunuşu

Özel formüle edilen Luminesce Serum, içerisindeki kök hücre teknolojisiyle geliştirilen APT-200 büyüme faktörü ile cildinizde oluşan çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Yaşlılık lekelerinin görünümünü azaltmaya ve cilt rengini eşitlemeye yardımcı olur. Cilt dokusunu ve elastikiyetini geliştirmeye katkıda bulunur. Cildin pürüzsüzlüğünü arttırarak sıkılaşmasına yardım eder. Yaz aylarında cildinizin ihtiyaç duyduğu besleyiciliği sağlarken, cildinizin yenilenmesini destekleyen Luminesce Serum ile daha eşit görünümlü bir cilt tonuna kavuşabilir, renk farklılıklarından arınarak, pürüzsüz ve canlı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Basit adımlarla etkili güzellik

Luminesce Serumu cildinizi uygun bir yüz temizleyici ile temizledikten sonra (daha iyi sonuç alınması için yüzünüzü Luminesce Cilt Temizleyici ile temizleyebilirsiniz.) yüzünüze ve boynunuza ufak bir miktar uygulamanız yeterli olacaktır. Serumu dairesel hareketlerle eşit şekilde masaj yaparak yedirerek sabah ve gece günde iki kere kullanabilir sonuçları aynada izleyebilirsiniz.

Luminesce Serum 15 mL (0.5 oz.) için tavsiye edilen satış fiyatı 535,00 TL’dir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Gençliği Kazanın.
Tarih: 16.07.2018 12:29
  • Perşembe 23.2 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.