Genveon'dan teşekkür plaketi.

Türkiye ilaç pazarına yenilikçi ürünler kazandıran Genveon İlaç, sağlık çalışanlarının mesleki gelişimine destek olmak için gerçekleştirdiği kütüphane projesi ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nden (SBÜ) ve Acil Tıp Uzmanlar?

Genveon

Genveon İlaç, acil tıp kliniklerinde görevli asistan doktorların daha iyi eğitim almalarını ve ileride iyi birer uzman hekim olmalarını amaçladığı kütüphane projesi ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nden ve ATUDER’den teşekkür plaketi aldı. Gengerçekleştirveon Genel Müdürü Erhan Baş’a teşekkür ziyaretinde bulunan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Şahin Çolak ve ATUDER Başkanı Prof. Dr. Başar Cander, teşekkür plaketini Baş’a takdim etti.

“Eğitim, insan hayatı ve sağlık çalıştıranlarını tek bir projede buluşturmak istedik”

Konuyla ilgili görüşlerini bildiren Genveon İlaç Genel Müdürü Erhan Baş “Acil tıp kliniklerinin insan hayatı için önemini çok iyi biliyoruz. Bu birimlere verilen destek, doğrudan insan hayatına dokunuyor. Genveon olarak insan hayatı, sağlık çalışanları ve eğitimi birleştirebileceğimiz bir proje gerçekleştirmek istedik. Ortaya çıkan sonuçtan son derece mutluyuz. Biliyoruz ki kütüphanelerimizden mesleki eğitimlerini destekleyen bugünün asistan doktorları, gelecekte iyi birer doktor olacak ve yüzlerce insanın hayatını kurtararak mesleklerinde örnek gösterilecek. Plaketlerinin yanı sıra projemize inanarak destek verdikleri, bize kapılarını açtıkları için Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne ve ATUDER’e teşekkür ederim” dedi.

“Proje diğer firmalara örnek olacak”

Projenin, geleceğin doktorlarına, sağlık sistemine ve insanlığa son derece önemli katkıları olacağını söyleyen Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Şahin Çolak, “Genveon İlaç ile birlikte gerçekleştirdiğimiz projemizin etkileri zamanla ortaya çıktıkça birçok firmaya örnek olacak, tıp fakültelerinde ve sağlık okullarında kütüphaneler açılmasına ön ayak olacak. Katkıları ve gösterdikleri emeklerin yanı sıra plaketimizi kabul ettikleri için Genveon İlaç’a teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Proje eğitim ve sağlık açısından son derece önemli bir noktaya dokunduğunu belirten Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Başkanı Prof. Dr. Başar Cander, Acil polikliniklerde sürekli okumak ve eğitimi desteklemek insan hayatı için son derece önemli. Özellikle asistan doktorların her an okuyarak kendilerini geliştirmesi, öncelikle kendilerine, dolaylı olarak diğer insanların hayatına yaptıkları en iyi yatırım olabilir. Genveon İlaç’a katkıları için teşekkür ederim” dedi.  

Sağlık Bilimleri Üniversitesi iş birliğinde acil tıp kliniklerine kütüphaneler açan Genveon İlaç’ın yıl sonu hedefi 15, proje sonu hedefi ise 24 kütüphaneye hayat vermek. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 20.10.2020 20:45
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.7 ° / 13.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.