Giresun Cumhuriyet Bayramı'na Hazırlanıyor

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini bildirdi.

Giresun Cumhuriyet Bayramı

Aksu, yaptığı yazılı açıklamada, etkinlikler kapsamında Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü, konserler ve fotoğraf sergisi gibi etkinlikler ile cumhuriyet coşkusunu Giresun'da yaşatacaklarını belirtti. Cumhuriyetin herkesin ortak paydası olduğunu belirten Aksu, açıklamasında, "Cumhuriyetin kuruluşunda, 2 gönüllü alayla en önemli katkıyı sağlayan dedelerin torunları olarak, onlara olan vefa borcumuzu göstereceğiz. Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet yaşaması için bizlere bırakılan bu kutsal emanete sıkı sıkıya sarılacağız." ifadelerini kullandı.

 

Aksu, "Milletimizin teminatı, demokrasi ve hukuk devletinin sigortası olan cumhuriyeti el ele, barış içinde ilk günkü heyecanla kutlayacağız. Hazırladığımız etkinliklerle Cumhuriyet coşkusunu halkımızla beraber yaşayacağız. Düzenlenecek olan etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 26.10.2018 09:30
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.