Giresun Fındığını Tanıtım Çalışmaları

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Gemilerçekeği Mahallesi sahil kesimde bulunan dolgu alanına yapılan Botanik bahçe parkının Giresun fındığın tanıtımı ve sunumu için bir cazibe merkezi olacağını bildirdi.

Giresun Fındığını Tanıtım Çalışmaları

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Gemilerçekeği Mahallesi sahil kesimde bulunan dolgu alanına yapılan Botanik bahçe parkının Giresun fındığın tanıtımı ve sunumu için bir cazibe merkezi olacağını bildirdi. Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, parkta incelemelerde bulunduğunu ve yetkililerden bilgi aldığını belirtti.

Yaklaşık 24 bin metrekare alan üzerinde uygulanan projenin Giresun fındığın tanıtımı ve sunumu için bir cazibe merkezi olacağını aktaran Öztürk, açıklamasında şunlara yer verdi: "Giresun'un ortak aklı, buranın şehrimiz için bir cazibe merkezi olması konusunda herkes elinden gelen desteği vermeye hazır. İnşallah Giresun'un bu ortak aklıyla bu proje hayata geçirildiğinde AK Parti iktidarının vatandaş odaklı hizmetlerine çok güzel bir örnek daha eklenmiş olacaktır. Burada hem vatandaşlarımız için yeni bir yaşan alanı oluşturacağız, hem de en önemli milli ürünümüz fındığı ve yöresel ürünlerimizi ön plana çıkaracağız. Fındığın Merkezi olacak bu yer, seyahat halindeki vatandaşlarımız için de yeni bir cazibe ve çekim merkezi olacak."

Millet Kıraathanesi'nin de park içerisinde bulunacağına işaret eden Öztürk, "Kısacası ilimizin ve vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yaptığımız bu proje ilimize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Durmak yok halkımız için, ilimiz için, ülkemiz için çalışmaya ve üretmeye devam." ifadelerine yer verdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 15.08.2018 17:05
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.7 ° / 13.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.