Gizlilik sözleşmesi açıklaması!

Son günlerde Türkiye'de ve dünyada en çok tartışılan konu haline gelen Whatsapp'ın gizlilik sözleşmesine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

Gizlilik sözleşmesi açıklaması!

Şirket tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre 8 Şubat tarihinde hiç kimsenin hesabının silinmeyeceği açıklandı. Ayrıca yapılacak değişiklikle ilgili daha detaylı bilgilendirme yapmak için tarihin 15 Mayıs'a ertelendiği belirtildi.

Whatsapp tarafından kullanıcılara dikte edilerek kabul ettirilmeye çalışılan gizlilik sözleşmesine ilişkin tepkiler sürerken firmadan yeni bir açıklama geldi. Tepkilerin ana hedefi olan Whatsapp'tan kopuşlar sürerken yerli uygulama BİP'e yönelik katılımlar sürüyor.

 

Whatsapp tarafından yapılan açıklamada güncellemenin kabul edilmesi için son tarih olan 8 Şubat'ta kimsenin hesabının silinmeyeceğini açıklandı.

Whatsapp tarafından yapılan açıklamada sözleşmenin değişikliğini daha iyi anlatabilmek için 15 Mayıs'a ertelendiği belirtildi.

 

WHATSAPP GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ NEDİR?

WhatsApp, 8 Şubat 2021 itibarıyla yürürlüğe girecek yeni gizlilik ilkelerini açıkladı. Şirketin internet sitesinde yapılan açıklamalar, WhatsApp'ın bundan sonra Facebook ile rahat rahat veri alışverişi yapabileceğini gösteriyor.

Üstelik veri paylaşımına izin vermeyecek kullanıcılar, WhatsApp kullanamayacaklar. WhatsApp kullanmak isteyen herkes, bu onayı vermek zorunda kalacak alternatif bir seçenek uygulama içerisinde yer almayacak.

 

 

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: antalya kaş patara
Tarih: 16.01.2021 09:57
  • Perşembe 23.2 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.