Günsan’dan Kablo Bağları ve İzolasyon Bantları

Geleceği şekillendiren teknolojileri, yenilikçi ve inovatif seriler ile bir araya getiren Günsan Elektrik, sektörün en önemli itici güçlerinden elektrikçilerin ihtiyaçlarına cevap vermeyi amaçlıyor. ARGE destekli üretimiyle fark yaratan Gü

Günsan’dan Kablo Bağları ve İzolasyon Bantları

Günsan uzmanlığı ile kablo bağları, sağlam malzeme yapısı ve siyah beyaz renk seçenekleri ile çeşitli ölçü alternatifleri sunuyor. Kablo bağı ile günümüzün elektrikçilerinin tüm gereksinimlerini karşılamayı amaçlayan Günsan, en yüksek kalite standartlarıyla farklı kullanım alanlarında güvenle tercih ediliyor. İzolasyon bantları ise alev geciktirici malzemeden üretilerek, elektrik yalıtımı sağlıyor. Sarı, mavi, yeşil, beyaz, siyah, kırmızı, gri, sarı-yeşil renk alternatifleri ile geniş renk seçeneği sunuyor.

 

Günsan Hakkında
1982’de anahtar priz ve elektrik aksesuarları imalatı yapmak üzere kurulan Günsan, 1995’te halen üretiminin devam ettiği endüstriyel tesisine geçti. Anahtar-priz üretimi ile Türkiye’nin sektöründe öncü şirketlerinden biri olan Günsan, inşaat sektöründe alçak gerilim tesisatı ekipmanları olan elektrik anahtarı, priz, grup priz, şalt malzemesi, kompakt şalter, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarlarından oluşan 17.000 parçalık ürün portföyünü distribütörleri ve bayileri aracılığı ile hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştırıyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Günsan Elektrik
Tarih: 17.01.2021 23:00
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.