Günsan'ın liderlik ekibine katıldı

28 Haziran 2018, İstanbul – Anahtar-priz ve elektrik bileşenleri sektöründe geniş bir tecrübeye sahip Alişan Çapan, Günsan Elektrik Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi olarak Günsan’ın liderlik ekibine katıldı. 2009 yılından bu

Günsan

Kocaeli Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nde lisans eğitimini alan Çapan, yüksek lisans eğitimini Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde yaptı. Daha sonra Koç Üniversitesi ExecutiveMBA programını tamamlayan Çapan, çalışma hayatına 2006 yılında Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak başladı. Sektöre, 2009 yılında Alstom Grid’te Teklif Mühendisi olarak başlayan Çapan, bu şirkettin Kanada organizasyonunda Planlama ve Satın Alma Müdürü, Endüstriyel Mükemmellik Müdürü gibi görevlerde bulundu. Ünika Üniversal Kablo, 2M Kablo gibi sektörün önemli şirketlerinde de görev yapan Çapan, Günsan ailesine 2017 yılının ikinci yarısında, Kıdemli İş Geliştirme Müdürü olarak dahil oldu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 30.06.2018 17:32
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.