Hakan Tütüncü’nün Çanakkale Zaferi Mesajı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Hakan Tütüncü’nün  Çanakkale Zaferi Mesajı

Kıymetli hemşehrilerim;

 

Çanakkale Savaşları, destansı bir mücadele olmanın ötesinde Kurtuluş Savaşı’na ve bunun sonucunda Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına giden yolda çok önemli bir kilometre taşıdır. Bu savaş Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri dehasını ortaya koyduğu ve Türk Milletinin mukaddes mücadelesini tüm dünyaya ispat ettiği bir vatan savunmasıdır.

Çanakkale Zaferi, tarihten silinmek istenen bir milletin bütün yokluk ve imkânsızlıklara rağmen yedi düvele varlığını bir kez daha kanıtladığı bir şahlanışın adıdır. Ülkesinin ve bağımsızlığının geleceği üzerinde hesap yapanlara karşı, bütün dünyaya onurunu, şerefini, namusunu ve bağımsızlığını kanının en son damlasına kadar nasıl koruduğunu gösteren bir milletin esaret zincirlerini kırışının adıdır Çanakkale.

Ecdadımız düşmanlarımıza karşı Çanakkale’yi nasıl geçilmez kıldıysa bizler de bugün aynı inanç ve azimle vatanımıza, birlik ve bütünlüğümüze sahip çıkacağız. Bu büyük destanın kazanılmasındaki manevi gücü sonsuza dek yaşatacağız.

Şehitlerimizi Anma ve Çanakkale Zaferimizin yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin mukaddes hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 18.03.2020 18:09
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.