Halı Sahaların Açılacağı Şehirler

Başkan Erdoğan, 1 Mart’ta yapılan ve Ülke genelinde yeni bir sürecin başladığı kabine toplantısının ardından 'Yeniden Kontrollü Normalleşme' sürecine dair açıklamalar da bulundu.

Halı Sahaların Açılacağı Şehirler

Tüm Dünya’yı sarsan pandemi dolayısıyla Ülkemiz de de birçok tedbir alınmış virüsün yayılma hızının önüne geçilmişti. Yapılan son kabine toplantısının ardından 'Yeniden Kontrollü Normalleşme' ile Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan halı sahaların da açılmasına karar verildi.

Peki, halı sahalar hangi şehirlerde, ne zaman açılacak?

Yapılan açıklamaya göre; düşük riskli illerde sabah 09.00 ile akşam 19.00 saatleri arasında halı saha tesisleri faaliyetlerini sürdürebilecek.

 

Halı Sahaların Açılacağı Şehirler

Düşük riskli (Haritada Mavi) iller arasında yer alan; Uşak, Şanlıurfa, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Bitlis, Batman, Mardin, Siirt, Şırnak, Hakkari, Van, Ağrı ve Iğdır'da halı sahalar faaliyetlerine başlayacak.

Orta Riskli İller (Sarı); Bursa, Manisa, Aydın, Denizli, Isparta, Afyonkarahisar, Eskişehir, Ankara, Çankırı, Karabük, Bartın, Kastamonu, Çorum, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Adana, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Sivas, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Bayburt, Erzurum, Kars..


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 02.03.2021 01:29
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.