Hava geçiren yapıları tahrişi engelliyor .

Emzirme dönemlerinde bebekler kadar annelerin de sağlığı ön plana çıkıyor. Bu dönemde özellikle hijyene özen gösterilmesi gerekiyor. Annelerin sıklıkla karşılaştıkları ve korkulu rüyaları haline gelen iltihaplanma ve şişlikler emzi

Hava geçiren yapıları tahrişi engelliyor .

Emziren anneler, özellikle ilk emzirme dönemlerinde sıklıkla göğüslerinden süt sızmasıyla karşı karşıya kalıyor. Aynı zamanda tahriş, iltihaplanma, yara ve şişlikler gibi bazı sorunlar da emzirmelerine zaman zaman engel olabiliyor. Wee Baby Göğüs Pedleri, emzirme sonrasında kalan fazla sütü emerek, cildin kuru kalmasını yardımcı oluyor. İpeksi dokuları ve hava geçiren yapısıyla da cildin tahriş olmasını engelliyor.

Annelerin en büyük yardımcıların olan göğüs pedleri, fazla sütün aynı zamanda kıyafetlere geçmesini de önlüyor. Çalışan anneler bebeklerini her an emziremezler ve böyle durumlarda göğüslerinden süt gelir. Wee Baby Göğüs Pedleri, sütün kıyafetlere geçmesini önlüyor ve göğsün kuru, steril bir şekilde kalmasını sağlıyor.

Kavramalı göğüs pedi  

Emziren annelerin yardımına koşan yardımcı ürünlerden olan kavramalı göğüs pedi ise makromoleküllü jel emici tabakasıyla fazla sütü hızla emiyor ve giysilerdeki lekelenmeyi önlüyor. Estetik tasarımıyla göğsü daha iyi kavrayan ped, yapışkan bantları sayesinde de giysilere daha sıkı sabitleniyor.

Wee Baby Klasik Göğüs Pedi Fiyatı: 9 TL

Wee Baby Göğüs Pedi Fiyatı: 14 TL

Wee Baby Kavramalı Göğüs Pedi Fiyatı: 18TL


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 10.07.2018 17:02
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.