Hayatın temposuna yetişen mendil

Yumuşacık yapısıyla hayatınızın her alanında ihtiyacınız olan her anda yanınızda yer alan Selpak Kutu Mendil, zarif dış tasarımıyla da yaşam alanlarınıza estetik kazandırıyor.

Hayatın temposuna yetişen mendil

İşlevsel özellikleriyle dikkat çeken tek kullanımlık yapraklardan oluşan Selpak Kutu Mendil, gün içindeki en etkili yardımcınıza dönüşüyor. Yumuşak dokusuyla cildi tahriş etmeyen Selpak Kutu Mendil, emici ve kaliteli yüzeyiyle de hijyen ihtiyacını karşılamaya yardımcı oluyor.

Pratik kullanımıyla her zaman temiz, her zaman hijyenik

Selpak’ın şık tasarımıyla bulunduğu ortamla görsel bir bütünlük yakalayan Kutu Mendil, kolay tutuş ve çekiş özelliği sayesinde pratik bir kullanım sunuyor. Yer ve zaman fark etmeksizin ellerden düşmeyen Selpak Kutu Mendil, hem hijyen sorununu ortadan kaldırıyor hem de tek kullanımıyla hızlı yaşam temposuna ayak uyduruyor.

48 adet butik boyunun yanı sıra, 50 adetlik standart ve 100 adetlik maksi boyu bulunan Selpak Kutu Mendil, evde, arabada veya işte tüm hijyen beklentilerine cevap veriyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Selpak Kutu Mendil
Tarih: 08.02.2021 15:12
  • Perşembe 23.2 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.