Hayırseverlerin desteği ile yükselecek

Giresun İl Müftülüğü koordinesinde yapımına başlanan 'Dini İlimler Merkezi', hayırseverlerin desteği ile yükselecek.

Hayırseverlerin desteği ile yükselecek

Giresun İl Müftülüğü koordinesinde park ve yeşil alanlarıyla birlikte 15 dönüm alana inşa edilecek olan Giresun Müftülüğü Dini İlimler Merkezi'ne hayırseverlerden tam destek geldi.

Din görevlileri, hayırsever vatandaşların Dini İlimler Merkezi inşaatında kullanılmak üzere kendilerine ulaştırdığı yardımları İl Müftüsü Muhittin Oral’a teslim ettiler. 

Hayırsever vatandaşlara takdim edilmek üzere teşekkür belgelerini din görevlilerine veren İl Müftüsü Oral; "Milli ve manevi değerlerimize bağlı nesilleri yetiştirmek üzere çalışmalarına başladığımız Dini İlimler Merkezi inşaatımıza, vatandaşlarımızın teveccüh göstermeleri bizleri son derece memnun etmektedir." dedi.

Müftü Oral şöyle devam etti:

"Dini İlimler Merkezi'mizde cami, hafızlık yatılı Kur’an kursu, kütüphane, gençlik merkezi, 4-6 yaş Kur’an kursu, nikah ve konferans salonu gibi alanlar bulunacak. Dini İlimler Merkezimiz tamamlandığında sadece ilimize değil, örnek bir projeyi ülkemize hep beraber kazandırmış olacağız. Her daim hayra ortak olan tüm hayırsever vatandaşlarımıza şükranlarımı sunarken, hayra köprü olan görevlilerimize, kıymetli hocalarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah bu projemizde de hocalarımız ve hayırsever vatandaşlarımızla birlikte hep beraber el ele vererek, büyük bir işi başarmış olacağız. Bu vesileyle hem bu dünyamızın imarına büyük katkı sunacak hem de ahiret aleminde bizlere bahşedilecek birçok nimete vesile olacak bu hayra 'Bir tuğla da senin olsun' sloganıyla vatandaşlarımızı gücü nispetinde paydaş olmaya davet ediyorum."


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 29.11.2020 14:04
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.