Heyecan ve teknoloji dolu

Life Fitness, Discover SE3 HD konsol ile fitness tutkunlarına dijital ve interaktif bir deneyim sunuyor; kardiyo deneyimi hiç olmadığı kadar etkili ve sürükleyici bir hale geliyor. Discover SE3 HD’nin etkileşim sağlayan parkurları Fransa’n

Heyecan ve teknoloji dolu

Aktif ve sağlıklı bir yaşam sürmeye yardımcı çözümler sunan Life Fitness, harika bir fitness deneyiminin sürekliliğinin nasıl sağlanabileceğine yönelik araştırmalar yapıyor.
 Tesislerden ve fitness ekipmanı kullanıcılarından aldığı görüşler doğrultusunda geliştirdiği Discover SE3 HD konsol ile kardiyo deneyimi hiç olmadığı kadar sürükleyici.

Discover SE3 HD’nin birbirinden güzel “Lifescape™” parkurları ve “RunSocial uygulaması™” ile kullanıcılar, dünyanın dört bir yanından seçilmiş, muhteşem manzaralı parkurları istedikleri zamanda tamamlama imkanı sağlıyor. Lifescape™ sanal parkurları koşma, trekking ya da bisiklet egzersizlerine uyumlu bir şekilde ayarlanabiliyor. Entegre cihaz hız, eğim ve direnç seviyelerini sanal görüntüye göre kendisi ayarlıyor; Fransa’nın Col de la Colombiere’i ya da Kaliforniya’nın Trinity dağlarında size harika bir açık hava atrenmanı hissi yaşatıyor. Aynı zamanda dünyanın herhangi bir yerindeki arkadaşınızla aynı anda koşabileceğiniz veya yeni bir koşu arkadaşı bulabileceğiniz RunSocial uygulaması™ da muhteşem bir deneyim sunuyor.

Modern bir ara yüzüne sahip olan Discover SE3 HD konsol, gelişmiş teknolojik özellikleri sayesinde kişiselleştirilmiş eğlence uygulamalarını destekliyor. Antrenman sırasında özel olarak önerilen dizi, program ve filmler Netflix’ten izlenebiliyor, koşarken telefona gerek kalmadan Spotify’daki favori listeleriniz yanınızda oluyor. Aynı zamanda Youtube’daki en yeni müzik videolarından oyun, eğlence, haber ve trendler takip edilebiliyor.

Apple Watch ile kolay oturum açma ve bağlanma imkanı

Kullanıcıların günlük hayatında kullandığı pek çok uygulamanın entegre edilebildiği Discover SE3 HD, kişiye özel içerikler sunuyor. Apple Watch, NFC, Bluetooth, QR Code manuel oturum açma özelliği ile kullanıcılar popüler fitness uygulamaları ve giyilebilir teknolojilerle etkileşime geçebiliyor. Life Fitness’ın geliştirdiği LF Connect’e bağlanarak daha önce yapılmış olan tüm antrenman ve çalışma geçmişi verisine LFconnect uygulamasından erişilebiliyor. Kullanıcılar, kulaklıklarını, nabız cihazlarını ve konsolun desteklediği Bluetooth özellikli cihazlarını kolayca bağlayabiliyor.

Life Fitness ve EKS Dış Ticaret Hakkında:

Life Fitness, 40 yılı aşkın süredir ürettiği yüksek kaliteli fitness cihazları ile Dünya Fitness Cihazları Endüstrisi’ne yön vermektedir. Türkiye’de de 1989 yılından beri EKS DIŞ TİCARET tarafından başarı ile temsil edilen Life Fitness’ı endüstrinin global lideri konumuna getiren yolculuğu 1968’de ilk elektronik Cardio cihazını sektöre kazandırmasıyla başlar. O tarihten bu yana sayısız başarı, ödül ve referanslarıyla liderliğini pekiştirmeye devam etmektedir. Türkiye’de fitness sektörüne yaptığı katkılar nedeniyle 6 kez Dünya’da yılın distribütörü ödülüne layık görülen EKS DIŞ TİCARET aynı zamanda Azerbaycan, Gürcistan, Ermenistan, Türkmenistan, Kuzey Irak ve KKTC’de de Life Fitness’ın tek ve yetkili distribütörüdür. EKS DIŞ TİCARET, bu başarıyı borçlu olduğu yüksek hizmet kalitesini ve çözüm odaklı çalışmalarını tüm sektör bileşenlerinin hizmetine sunmaya devam etmektedir.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Heyecan ve teknoloji dolu
Tarih: 29.08.2018 11:43
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.