İbradı'da

İbradı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içinde bulunan parklar ile yeşil alanlarda bakım, onarım, yenileme ve budama çalışmalarına hız verdi.

İbradı

 Parklar bahçeler kaldırımlar olmak üzere her bölgede kendi personelleriyle ve bütçesiyle özverili bir şekilde İbradı karış karış yenileniyor. İbradı da Yeni iş alanları ve istihdam sağlama çalışmaları önem kazandı.

 İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru “Emekçilerimiz aralıksız çalışıyor. Ellerine sağlık. İşlerimizin büyük kısmını kendi ekiplerimizle yapıyoruz her alanda yetişmiş ustalarımız var.

Bütçemizi İbradı da harcayıp İbradılar gençlerimize istihdam sağlıyoruz. Petrol fırın restoran manav gibi işletmeleri belediyemiz işletip oralarda da istihdam sağlıyoruz İbradı’nın parası İbradı da kalıyor. İbradı esnafına harcanıyor. Köylerimize ulaşım ücretsiz, sosyal belediyecilik yapıyoruz.6 yıldır makam arabası almadık kendi arabamıza biniyoruz.15 çalışanımız vardı simdi 85 çalışanımız var. Halkın yaşamını kolaylaştırmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.

Tüm çalışanlarımı kutluyorum Birlikte İbradı’yı aranan bir yer haline getirmeye devam edeceğiz.

Biz bize yetiyoruz. “İBRADI DA HUZUR VAR SAĞLIK VAR” İfadelerini kullandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 15.10.2020 17:19
  • Çarşamba 27.4 ° / 18.2 ° Güneşli
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.