İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile ek genelge

Koronavirüse karşı alınan önlemler artırılmaya devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı

İçişleri Bakanlığınca, 81 il valiliğine "koronavirüs tedbirleri" konulu ek bir genelge daha gönderildi. Genelgede, birçok yerin faaliyetlerinin durdurulacağı belirtildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliğine "Coronavirüs Tedbirleri" konulu ek bir genelgeye göre; tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları (AVM ve lokanta içindekiler dahil), çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici bir süreliğine durdurulacak.

İçişleri Bakanlığı genelgesine göre STK genel kurulları, eğitimleri, toplu olarak bir araya gelinen her türlü toplantı, "taziye evleri"nin faaliyetleri 00.00'dan itibaren ertelenecek.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş bu akşam yaptığı açıklamada, koronavirüs riski nedeniyle Cuma namazlarının kılınmayacağını, vakit namazlarının da cemaatle kılınmayacağını açıkladı. Camiler açık olacak, ferdi olarak namaz kılınabilecek.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 16.03.2020 19:50
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.7 ° / 13.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.