İlham kaynağı eserler!

Son yıllarda çıkardığı kitapları İstanbullu Gelin, Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı gibi dizilere ilham kaynağı olan Psikiyatri Uzmanı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız, Madalyonun İçi ve Günahı

İlham kaynağı eserler!

Son dönemin ilgiyle dizilerine yazdığı kitaplarla ilham veren  Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun üç kitabı sesli kitap olarak Audioteka’da dinleyicilerle buluşuyor.

“Masumlar Apartmanı” dizisine “Madalyanın İçi”, "Doğduğun Ev Kaderindir" dizisine ise “Camdaki Kız” kitaplarıyla konu ve ilham olan Dr. Budayıcıoğlu’nun, bu iki kitaba ek olarak gerçek bir yaşam öyküsünü anlatan “Günahın Üç Rengi” isimli eseri de sesli kitaba dönüştürülerek Audioteka platformuna eklendi. Sesli kitap dinleyicileri Audioteka Club üyesi olarak ilk 14 günü ücretsiz olmak üzere ayda 19.90 TL’ye tüm kitapları sınırsız dinleyebiliyor.

                                                              

 

 

Audioteka Hakkında:

Audioteka, Polonya merkezli bir Sesli Kitap cep telefonu uygulamasıdır. 2 senedir Türkiye’de de faaliyet gösteren Audioteka, 1000’den fazla Sesli Kitabın ve daha birçok sesli içeriğin Türkçe olarak seslendirilmesi ve son kullanıcı ile ulaşmasını sağlamıştır. Kitapların tek tek olarak da satın alınmasına imkan veren uygulama, ilk 14 gün’ü ücretsiz olmak kaydıyla, aylık 19.90TL ücretle tüm kitaplara erişim imkanı sağlamaktadır. 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: İlham kaynağı eserler!
Tarih: 20.10.2020 20:41
  • Salı 21.2 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.2 ° / 12.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 14.6 ° / 10.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.