İnternette Sınırları Ortadan Kaldırın!

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) 'Bilgi Toplumu İstatistikleri'ne göre Türkiye’de hanelerde internet kullanım oranı 2013’te 49,9 iken bu sayı 2017’de yüzde 56,6'ya ulaştı. Evlerde daha çok film, dizi, video izleme, oyun oynama gi

İnternette Sınırları Ortadan Kaldırın!

Alternatif Telekom sektörünün avantajlı kampanya ve paketleriyle fark yaratan ismi Millenicom, “Özgürüm” Paketi ile internet kullanıcılarını bağlardan, sınırlardan, taahhütlerden ve limitlerden özgürleştiriyor. Ayda sadece 69,90 TL’ye AKN’siz, kotasız, hiçbir taahhüt istenmeden, altyapınızın aldığı en yüksek hızı sunan Özgürüm Paketi ile ev internetini sınırsızca kullanabilir; hızını dert etmeden dilediğinizce video, film ve dizi izleyebilir, oyun oynama keyfini yaşayabilirsiniz.

 

Millenicom Özgürüm Paketi ile sağlayacağınız avantajlar neler?

  • Millenicom Özgürüm Paketi’nde taahhüt yok! Taahhüt olmadığı için aboneliğinizi iptal ettirmek istediğinizde herhangi bir taahhüt bozma bedeli ödemezsiniz.Tamamen özgürsünüz.
  • AKN, kota gibi limitler yok. Dolayısı ile AKN aşımı nedeniyle ay boyunca herhangi bir hız kısıtlaması da yok.
  • Ücretsiz aktivasyon avantajına sahip olacaksınız.
  • 8- 12- 16 Mbps gibi hız vaatlerini tamamen unutun. Millenicom Özgürüm Paketi ile ay boyunca 100 Mbps'ye kadar altyapınızın aldığı en yüksek hızı alırsınız.
  •  

*AKN nedir?: İnternet kullanıcılarının veri aktarım limitini aşması halinde bağlantı hızının düşürülmesini sağlayan uygulamadır. Adil kullanım noktasını aşan kullanıcıların internet hızları, bir sonraki fatura kesim tarihine kadar Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından belirlenen dsl bağlantı hızına düşürülür.

 

 

 

Millenicom Türkiye Hakkında

Millenicom Türkiye, kurulduğu 2004 yılından bu yana hem bireysel hem kurumsal müşterilerine tek elden bütünleşik telekom ve iletişim hizmetleri sunmaktadır. Bireysel kullanıcılara ADSL, sabit telefon ve hem Türk Telekom hem Superonline altyapılarını kullanabilen Türkiye’nin en geniş fiber ağıyla hizmet verirken, kurumsal kullanıcılara da sabit telefon, internet ve iş kalitesini yükselten, uygun fiyat seçenekli, hayat kolaylaştırıcı Bulut çözümler ile ulaşmaktadır. Teknoloji temelli ürünleri müşteri odaklı hizmetlere dönüştüren Millenicom Türkiye, en iyi müşteri deneyimi sunma hedefiyle kaliteli, dinamik ve hızlı hizmet vererek, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine anında cevap vermektedir.

2016 yılı başında hisseleri EWE Turkey Holding tarafından 100 satın alınan Millenicom Türkiye; EWE AG’nin enerji ve telekomünikasyon alanındaki zengin uluslararası deneyimini Türkiye’deki yerel uzmanlığıyla birleştirerek; müşteri memnuniyetini daima ön planda tutan faaliyetlerine aralıksız devam etmektedir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 02.07.2018 18:01
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.