JOLLY JOKER'DE ASLI ZEN RÜZGARI

ASLIZEN USTALARIN ESERLERİNİ SESLENDİRDİ ÇOCUKLUK ARKADAŞLARI ASLIZEN'İ YALNIZ BIRAKMADI

JOLLY JOKER

Türk pop müziğin güçlü kadın seslerinden Aslızen önceki gece Jolly Joker Beyoğlu'nda sevenleriyle buluştu.  

 

Geçtiğimiz aylarda klibini çektiği "Hayat" şarkısı ile konserine başlayan Aslızen, performansına arabesk parçalarla devam etti. Aslızen kendi şarkılarının yanı sıra bir çok sanatçının eserini barındıran geniş repertuvarı ile de büyük beğeni topladı. Bülent Ortaçgil'in söz-müziğini yazdığı Müslüm Gürses gibi usta sanatçıların seslendirdiği "Sensiz Olmaz" parçasını kusursuz bir şekilde yorumlayan Aslızen büyük alkış aldı.

 

Yaklaşık iki saat kadar sahnede kalan Aslızen "Duyanlara Duymayanlara" şarkısını seslendirdikten sonra kendisini dinlemeye gelen çocukluk arkadaşları için "Benim için o kadar kıymetli ki burada oluşunuz. Böylesine bir mutluluğun para pul ve şöhretle ölçülmesi mümkün değil. Altı yaşından beri beni hiç yalnız bırakmayan dostlarım bugün benimle birlikteler. Onlar için de bir alkış rica ediyorum. İyi ki sizi biriktirmişim" sözleriyle performansını noktaladı.

 


Tarih: 20.12.2018 10:16
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.