KÄUFER, ÜLKE ENERJİ İLE TÜRKİYE’DE!

Türkiye ve çevre coğrafyadaki rüzgar enerjisi yatırımlarına yönelik işletme ve bakım hizmetleri sunan Ülke Enerji, rüzgar türbinleri için erişim sistemleri üreten Käufer ile anlaştı. İş birliği kapsamında Ülke Enerji, Käufer’in

KÄUFER, ÜLKE ENERJİ İLE TÜRKİYE’DE!

Türkiye ve çevre coğrafyadaki mevcut rüzgar enerjisi türbinleri için işletme ve bakım hizmetleri veren Ülke Enerji, sürdürülebilir büyüme hedefi yolunda önemli bir anlaşmaya imza attı. Rüzgar türbinleri erişim sistemleri üreten Alman Käufer firması  ile yapılan anlaşma sonrasında Ülke Enerji, Käufer’in Türkiye ve Asya bölgelerindeki tek yetkili distribütörü oldu.

 

Ülke Enerji, Rüzgar Türbini Bakım Teknolojilerini Geliştiriyor

 

Benzersiz hizmet kalitelerinin çıtasını bu anlaşma ile daha da yükselttiklerini belirten Ülke Enerji Genel Müdürü Ali Aydın, gerçekleştirdikleri iş birliği ile Ülke Enerji hizmetlerini genişleterek kanat erişim teknolojilerine Käufer platformlarını eklemenin heyecanını yaşadıklarını dile getirdi.


Rüzgar enerji santrallerinin işletme ve bakım hizmetlerinde Türkiye’nin en tecrübeli ve dinamik kadrosuna sahip olan Ülke Enerji, rüzgar türbini kanatlarında inspection, bakım, tamir ve retrofit çalışmalarını güvenli ve hızlı bir şekilde yapabilmek için geliştirilen Rotor Blade Acces System’i üreten Käufer ürünlerinin kiralama, satış, servis, bakım, kurulum ve eğitim hizmetlerinin Türkiye’deki tek yetkilisi oldu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 25.12.2018 10:56
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.7 ° / 13.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.