KADIN HAKLARI GÜNÜNDE ANLAMLI KONSER

5 Aralık 1934, Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türkiye’de Kadına Seçme ve Seçilme Hakkının verildiği çok önemli bir tarih. Bu özel günün yıldönümü için İstanbul Gedik Üniversitesi Sanat Etkinlikleri kapsamında, Andante Dergisi M?

KADIN HAKLARI GÜNÜNDE ANLAMLI KONSER

Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türkiye’de Kadına Seçme ve Seçilme Hakkının verildiği 5 Aralık günü, İstanbul Gedik Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Nemeth Quartet Konseriyle tekrar anıldı.

Ülkemizdeki kadın, toplumsal cinsiyet ve kadın girişimciliği konularındaki duyarlılığın artırılması gerekliliğinden yola çıkarak destekleyici projeler üretmek misyonuyla hareket eden İstanbul Gedik Üniversitesi, Kadın ve Toplumsal Cinsiyet Uygulama ve Araştırma Merkezi, Kadın Girişimciliği Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Women in Power Projesi sorumlusu akademisyenlerin de yer alıp sunum gerçekleştirdiği “Kampüste Oda Müziği” başlığı altında sunulan konserde, akademisyenler, öğrenciler ve sanatseverler müzik dolu bir gün yaşadı.

İstanbul Gedik Üniversitesi Sanat Etkinlikleri kapsamında bir önceki konser de Fabrikada Koro başlığıyla GeKa Robot Uygulama ve …. Verilmişti.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 17.12.2018 12:16
  • Salı 24.4 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.4 ° / 18.2 ° Güneşli
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.