Kasa önü kuyrukları ikas ile son buluyor

Yerli bulut tabanlı mağazacılık otomasyonu ve POS yazılımı ikas, işletmelerin işini kolaylaştırmaya devam ediyor. Cep telefonu ve tabletlere indirilen uygulamayla her an her yerde mağazadaki tüm hareketleri takip eden ikas’ın yeni özel

Kasa önü kuyrukları ikas ile son buluyor

İşletme sahipleri için mağazalarındaki her hareketi anlık takip edebilmek çok önemli. Hangi ürün ne kadar satılmış, stokta ne kadar mal kalmış, kasaya ne kadar para girmiş, kasadan ne kadar para çıkmış… Yerli bulut tabanlı mağazacılık otomasyonu ve POS yazılımı ikas, bütün bu önemli bilgileri ve çok daha fazlasını birkaç dokunuşla cep telefonları ve tabletler üzerinden görmenizi sağlıyor. Akıllı cihazlara yüklenen uygulama sayesinde mağazada olup biten her hareket güncel bir şekilde takip edilebiliyor. Kolay kullanım olanağı sunan ara yüzü, donanım yatırımı, kurulum ve senelik bakım ücreti olmamasıyla işletmelerin birçok problemine çözüm üreten ikas’ta, bulut tabanlı olması nedeniyle veri kaybı gibi sorunlar da yaşanmıyor.

 

Daha hızlı ve kaliteli hizmetle müşteri memnuniyeti artıyor

İşletmelerin işini kolaylaştıran ikas’ı, yeni özellikleri sayesinde kuaförden ayakkabıcıya, zincir kahve dükkanından hazır giyime birçok sektör tarafından kolaylıkla kullanabiliyor. Bu özelliklerden biri de ikas’ın piyasada en yaygın kullanılan POS cihazı ÖKC’ler (ödeme kaydedici cihaz) ile entegre bir şekilde çalışabilmesi. Bu sayede, ikas’ı kullanan işletmeler, ÖKC cihazlarıyla ikas’ı entegre ederek, satış sırasında işlemleri hızlandırıyor ve kasa kuyruklarının oluşmasını engelleyebiliyor. Aynı zamanda yapılmakta olan satış askıya alınabiliyor, parka alınan alışverişe istenilen zaman devam edilebiliyor. Örneğin kasada ödeme sırasında bir ürün almayı unuttuğunu hatırlayan müşteri gidip o ürünü alırken kasiyer sonraki müşteriye geçebiliyor. Böylece işletmeler, müşterilerine çok daha hızlı ve kaliteli bir hizmet veriyor ve yüksek müşteri memnuniyeti sağlayabiliyorlar.

Sınırsız kullanıcı eklenebilen ikas’ta tüm bu hizmetler ayda 99 TL’ye işletmelere sunuluyor.

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 29.12.2018 13:37
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.