Kış makyajının öne çıkan renkleri

Kış makyajının öne çıkan renkleri Doğallık ve ışıltılar ön planda

Kış makyajının öne çıkan renkleri

Bu kış makyajımızda ön plana çıkan sıcak renkler, soğuk havayı dağıtıyor. Son dönemin öne çıkan makyaj trendleri arasında yer alan, doğal görünümlü makyajlar halen popülerliğini koruyor. Pürüzsüz bir ten, mat dudaklar, dolgun kirpikler ve aydınlatıcılar ile bu kışın makyaj trendini yakalamanız çok kolay olacak. essence’in yeni ürünleri de doğal makyaj trendinin deneyimlenmesine fırsat veriyor.

 

Kış döneminin öne çıkan trendi olan doğal görünümlü makyaj için, ten renginize uygun pastel ve açık tonları tercih etmelisiniz. Gözlerinizde kullanacağınız açık şeftali tonlarındaki farlardan, cildinizi olduğundan daha pürüzsüz gösterecek kapatıcılara ve yüzünüze hafif ışıltı katacak aydınlatıcılara kadar birçok seçenek, kış mevsiminde sade ama bakımlı olmanıza yardımcı olacak.

 

Yok gibi makyaj ile doğallığınızı koruyun

Kış makyajı yaparken yüzünüzdeki doğal hatları korumaya özen göstermelisiniz. Mat ve ince oluşuyla yüzdeki tüm kusurları doğallıkla örten essence insta perfect liquid make up yok gibi bir görünüm elde edilmesini sağlıyor. Pembe, krem ve turkuaz tonlardaki üç farklı renge sahip essence’in go for the glow highlighter paletiyle kış aylarında doğal olabilirsiniz. Toprak tonlarından şeftali tonlarına kadar birçok rengi mat ve parıltılı olarak aynı palette bulabileceğiniz essence born awesome eye & face palette özellikle şeftali tonlarındaki farlarıyla gözlerinizin daha da ışıltılı görünmesini sağlayacak.

 

Mat görünümlü dudaklar

Kış makyajının bir diğer vazgeçilmezi mat rujlar. Yoğun olarak kullanacağınız maskaranızı, doğal görünümlü rujlarla dengeleyebilirsiniz Soğuk havanın da etkisiyle gün boyu nemli olan ve doğal görünen rujlar kış aylarında sıklıkla tercih ediliyor. essence colour boost mad bout matte liquid lipstick, tek uygulamada dudaklarınızı mat bir görünüme kavuşturacak.

essence ürünlerine; Rossmann, T-shop,  eveshop’ın yanı sıra Watsons’ın seçili mağazalarından ve watsons.com.tr’den de ulaşılabiliyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 14.11.2018 12:05
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.