Konforlu yollar

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Habibler Mahallesi Adnan Kahveci Caddesinde sıcak asfalt serim çalışmasına başladı.

Konforlu yollar

Kepez Belediyesi, vatandaşların ulaşımlarını daha rahat ve modern bir şekilde sağlayabilmeleri için ilçenin dört bir yanına konforlu yol hizmeti götürmeye devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, altyapı çalışmaları tamamlanan Habibler Mahallesinde sıcak asfalt serim çalışmalarına başlandı. Adnan Kahveci Caddesi'nin ilk olarak alt yapı çalışmalarını tamamlayan Fen işleri ekipleri, 892 metrelik yağmur suyu drenaj hattını tamamladı. Yol yenileme çalışmaları devam ederken 2000 metre uzunluğunda orta refüj yapımı tamamlandı. Fen işleri ekiplerince uygulanan kırmızı kot ve dolgu işlemleri sonrasında zemin sıcak asfalt için uygun hale getirildi. Yapılan işlemler sonrasında Adnan Kahveci Caddesi üzerinde gerçekleştirilen yol çalışmasında 1200 metre uzunluğunda sıcak asfalt çalışmasının yapımına başlandı. Yapılan çalışmalar ile birlikte Habibler Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi, Muammer Aksoy Caddesi ile Şehit Musa Özkan Caddesi'nin bağlantısını sağlayan, konforlu ve düzenli bir şekilde trafik akışını sağlayan önemli cadde haline gelecek.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: kepez belediyesi
Tarih: 14.04.2022 02:26
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.7 ° / 13.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.