Konteynerler yeraltına indi

Kepez Belediyesi, kendi atölyelerinde ürettiği yer altı çöp konteynerlerini gelişmekte ve alt yapısı uygun olan mahallelere monte ediyor. Çöp ve atıkları yeraltında izole edecek olan konteynerler, koku, bakteri, hastalık ve görsel kirlili?

Konteynerler yeraltına indi

Çevre dostu örnek projeler gerçekleştiren Kepez Belediyesi, bir yandan da gelişen ve dönüşen ilçeyi modern şehircilik hizmetleriyle tanıştırıyor. Hayatın önemli bir parçası olan atıklar ve bu atıkların geri kazanılması için çalışmalar yürüten Kepez Belediyesi, gelişmekte ve alt yapısı uygun olan mahallelere yer altı çöp konteyneri monte ediyor. Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Altınova-Orta Mahalle 39 nolu sokaktaki yerüstü çöp konteynerleri de yeraltına alındı.

Konteynerler belediyenin atölyesinde üretiliyor

İlçedeki yerüstü ve yer altı çöp konteynerleri Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün atölyelerinde üretiliyor. Yer altı konteyner sistemleri çevreci, estetik ve modern bir şehir mobilyası görüntüsünün yanında, ilçe sakinlerine rahat kullanım olanağı sağlıyor. Kepez Belediyesi, gelişmekte olan ve alt yapısı uygun olan diğer mahallelerde yer altı konteyneri yapım çalışmalarını aralıksız sürdürecek.  


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 09.09.2020 16:51
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.