KOSGEB Kursları Devam Ediyor

Ülkemizde girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılmasına öncülük etmek amacı ile KOSGEB tarafından verilen girişimcilik kursları, başarılı işletmeler kurulmasına katkı sağlamak adına hızla devam ediyor. Gazetemiz genel yayın yön

KOSGEB Kursları Devam Ediyor

Giresun İŞKUR müdürlüğünce düzenlenen kursta “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi”nde başarılı olan Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletme adaylarına, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verildi.

Giresun Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölüm Bşk. Dr. Öğr. Üyesi Muaffak SARIOĞLU, kurs bitiminde yaptığı konuşmada faaliyete geçen işletmelerin önemli kısmının ilk 5 yıl içinde zarar eder hale geldiğine dikkat çekerek, “Bunun en önemli nedeni sermayenin yanlış kullanılmasıdır. Sizlere bu konuda temkinli adımlar atmanızı öneriyoruz. Ayrıca iş planınızı oluştururken fırsatları ve riskleri iyi değerlendirmelisiniz. Sertifikalarınızın hayırlı olmasını ve ilimize aktif iş kapıları açılmasını diliyorum” dedi.

Giresun Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölüm Bşk. Dr. Öğr. Üyesi Muaffak SARIOĞLU’nun Giresun İŞKUR konferans salonunda verdiği kursa; Erol Keleş, Ali Ertuğral,Burak Bilgili,Çağlar Mendeş,Deren Cankurt,Erken Karaman, Fatih Alparslan Bay,Feyza Nur Turgut,Filiz Melikoğlu,Gonca Çırak,Hayran Dönmez,Mehmet Karademir,Murat Barış Genç,Müge Dervişoğlu,Okan Gök, Önay Ferat,Sadi Sarıaydın,Sevinç Dinç,Sibel Yalçın,Songül Usta,Tuğçe Ceylan,Ünal Şaban Keçeli,Yunus Emre Taş,Yüksel Daştan,Zeynep Öztürk katılım gösterdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: KOSGEB Kursları Devam Ediyor
Tarih: 15.08.2018 16:51
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.