Küçük Berat’ı ilk okul gününde yalnız bırakmadı

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak’tan örnek davranış. 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının ilk gününde annesi küçük yaşta vefat etmiş, annaannesi tarafından büyütülen Berat Taflan’ın velisi oldu ilk eğitim gününde

Küçük Berat’ı ilk okul gününde yalnız bırakmadı

Sabah makam aracıyla küçük Berat’ı evinden alan ve küçük Berat’ın ilk dersinde kendisine sıra arkadaşlığı yapan Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak’ın bu davranışı büyük takdir topladı. Ders sonrası öğretmenler ve okul idarecileriyle de bir araya gelen Başkan Karabıçak “Tirebolu Belediyesi ve şahsım olarak her zaman yanınızdayım” dedi.

 

Konuyla alakalı bir açıklama yapan Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak; Ailesini küçük yaşta kaybetmiş küçük Berat’ı bu gününde yalnız bırakmamak, kendisinin bir nebze olsun yüzünü güldürmek bizler için onur ve gurur vericidir. Böyle önemli günlerde bu yavrularımızı yalnız bırakmamak bizlerin en asil görevidir. Küçük Berat kardeşime Eğitim ve öğretim hayatında başarılar diliyor, vatana Millete hayırlı bir evlat olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Eğitim ve Öğretim yılının ilk gününde Öğrencilerin ve eğitimcilerin her zaman yanında olduklarını belirten Karabıçak “Uzun bir eğitim maratonu daha başlıyor. Ülkemizin tek teminatı gençlerimize başarılar diliyorum” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 18.09.2018 11:34
  • Perşembe 23.2 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.