Kurban Bayramı Yaklaşıyor

Kurban Bayramı’nda kolili kurban satın almak isteyenler, Kipa’da aradığını buluyor. Sağlıklı kurbanlıklar, hijyenik ve dini kurallara uygun kesimler, hesaplı fiyatlar ve tüm kurbanlık alımlarında 6 veya 9 taksitli ödeme fırsatı Kip

Kurban Bayramı Yaklaşıyor

Kipa müşterileri, tüketim alışkanlıkları ve bütçelerine göre üç farklı kurban seçenekleri arasından tercih yapabiliyor. Canlı ağırlığı ortalama 30-35 kg, koli ağırlığı minimum 12 kg kurbanlık koç 1155 TL, canlı ağırlığı ortalama 40-45 kg, koli ağırlığı minimum 16 kg’lık daha büyük kurbanlık koç 1295 TL ve 1/7 hisseli büyükbaş kurbanlık en az 21 kg kemiksiz olmak üzere 1245 TL’den satışa sunuluyor. Kurbanlık alışverişini Money Bonus kredi kartı ile yapan Kipa müşterileri ise anında 100 TL indirim fırsatı yakalıyor. Kurbanlık hayvanların tüm sağlık kontrolleri veteriner hekimler tarafından yapılırken, kesim işlemleri de bakanlık onaylı tesislerde İslami usullere uygun bir şekilde noter ve din görevlileri eşliğinde gerçekleştirilecek.

 

Kurbanlık Koç minimum 12 ve 16 kg koli içinde; 2 but, 2 kol, 2 kafes, 1 gerdan ve 1 böbrek yatağı olacak şekilde parçalara ayrılıyor. Tüm kurbanlıkların, kesim sonrası veteriner hekimler tarafından muayenesi yapılıyor. Kurbanlık büyükbaşlar da kemiklerinden ayrılarak 7 eşit hisseye bölünüyor. Sakatatları, TEGV ve ZİÇEV’e bağışlanarak, bağış makbuzu koli içerisinde müşterilere ulaştırılıyor.

 

Kipa’larda ücretsiz ek hizmet imkanı

 

Kurban teslim mağazalarından teslim edilen kurbanlar için ek hizmet talepleri randevu sistemi ile karşılanıyor. Ek hizmet talebi üzerine, küçükbaş kurbanlarda, parçalar istenilen sayıda kemikli olarak bölünebilirken, büyükbaş kurbanlarda, kıyma, kuşbaşı ve parça et olarak hazırlanabiliyor. Kipa mağazalarından kredi kartıyla yapılan ödemelerde Garanti Bonus, Yapı Kredi World, İş Bankası Maximum, Finansbank ve Akbank kartlarına 6 veya 9 taksit seçeneği bulunuyor.

 

Kurbanlıklar ZİÇEV’e (Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı)

 

Kurban Bayramı’nda satın alınan kolili kurbanları bağışlamak isteyenler için Kipa özel bir imkan sunuyor. “Siz bağışlayın, biz götürelim” parolasıyla yola çıkan Kipa, müşterilerinin satın aldığı kurbanlıkları, zihinsel yetersiz çocuklar için daha modern sınıflarda eğitim, kaliteli malzemelerle spor, daha konforlu araçlarla ulaşım imkanı sunan ZİÇEV’e iletiyor.


Anahtar Kelimeler: Kurban Bayramı Yaklaşıyor
Tarih: 26.07.2018 14:14
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.