Kuru şampuanlar

Kuru şampuanlar ile hacimli görünüm Kış aylarında bakımından ödün vermeyenlere kolaylık sağlıyor

Kuru şampuanlar

Kış aylarının dondurucu soğuklarında hem bakımlı hem de hacimli saçlara sahip olmak oldukça zor. Güzelliğinden taviz vermek istemeyenlerin bir de sınırlı zamanı bulunuyorsa yardımcı saç ürünleri kullanımı kaçınılmaz oluyor. Egos’un kuru şampuanı Refresh, bir dakikalık kısa sürede saçlara hacim ve hareketlilik katıyor.

Saçları çabuk yağlananlar ve saçlarının kısa zamanda hacimli görünmesini isteyenler kuru şampuanları tercih ediyor. Pratik kullanımları ile kış aylarının kurtarıcı ürünlerinden olan kuru şampuanlar, özellikle yoğun iş hayatı nedeniyle kısıtlı zamana sahip olanlara büyük kolaylık sağlıyor.

Duş almaya gerek duymadan kolaylıkla saçlara hacim kazandıran kuru şampuanları, günü kurtarmanız gereken durumlarda yanınızda taşıyabilirsiniz. Egos Refresh, bulunduğunuz her ortamda saçınızdaki yağı arındırarak, saçınıza hacim kazandırmaya yardımcı olacak.

Sadece bir dakikada saçlara hareketlilik katıyor

Refresh, hoş kokusunun yanı sıra özel formülüyle saçtaki yağı hızla emiyor ve saçlara hacim kazandırıyor. Acıbadem Üniversitesi’nde yapılan araştırmada saçtaki yağın yüzde 90’ını emdiği kanıtlanan Refresh, hacmini kaybetmiş saçlara sadece bir dakikada hareketlilik katıyor ve saçtan kolaylıkla arınıyor.


Tarih: 03.03.2019 01:44
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.