Liderlik Yarışı Devam ediyor.

Tesis yönetimi sektöründe global bir marka olan Atalian ve İngiltere’de faaliyet gösteren Servest, Atalian Servest olarak yoluna devam edecek. Birleşmenin ardından 2018’de 3 milyar Euro ciro hedefleniyor. Şirketin Türkiye CEO’su Uğur Oktar

Liderlik Yarışı Devam ediyor.

Atalian ve Servest’in birleşmesi ile birlikte dört kıtada 30’dan fazla ülkede faaliyet gösterilecek ve 125,000’den fazla çalışan istihdam edilecek. Avrupa, ABD, Güneydoğu Asya ve Afrika’da faaliyet gösteren Atalian ve İngiltere’de faaliyet gösteren Servest, coğrafi olarak birbirinin tamamlayıcısı durumunda. Her iki marka da entegre tesis yönetimi, temizlik, güvenlik, teknik servis çözümleri, catering, enerji yönetimi ve çevre düzenlemesi gibi hizmetler sunuyor.

 

Atalian Grup CEO’su Matthieu de Baynast, “Atalian ve Servest, uzun yıllardır faaliyet gösteren ve her yıl büyüyerek pazar hacmini geliştiren sektörün iki lokomotif markası konumunda yer alıyor. Birleşme sonrasında elde ettiğimiz küresel güç ile tesis yönetimi sektöründe dünyanın en büyük şirketleri arasına girdik” dedi.

 

Mobil ve dijital dünya için çözüm sağlamak

Birleşmeyle birlikte müşterilerin ihtiyaçlarına göre inovasyon yaklaşımı desteklenerek dijital dönüşüme odaklanılmasına katkı sağlanacak. Atalian Servest, dünyada 22 ülkede küresel faaliyet gösteren ICT (Bilgi ve İletişim Teknolojileri) hizmetleri uzmanı, Getronics ile gerçekleştirdiği ortaklığa yaptığı önemli yatırım sayesinde teknoloji odaklı çözümlerini daha da geliştiriyor olacak. Yapılan teknoloji yatırımı şirketin teknoloji pazarında da lider bir rol oynamasına, müşterilerin akıllı binalar konusundaki yaklaşımlarına çözümler sunarak bütünleşik bir tesis yönetimi hizmeti ve mobil teknoloji hizmeti almasına yardımcı olacak.

 

Atalian Türkiye CEO’su Uğur Oktar, ‘’Bu birleşme şirketin Türkiye’deki büyüme ve yatırım yapma arzusuna olumlu etki edecek ve şirketin gücüne güç katacak. 2013 yılında Türkiye pazarına giren Atalian, tesis yönetiminde kendi alanında uzman olan yerel firmalarla yapmış olduğu başarılı işbirliğinin sonuçlarını aldı, bu anlamda küresel ve yerel olmanın avantajlarını en iyi şekilde gösterebildi. Servest’in bina yönetimindeki teknolojik çözümleri Atalian Servest olarak da müşterilerimize değer katacak’’ şeklinde konuştu.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 03.07.2018 11:01
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.