Makyaj rutinini tamamlayan dokunuşlar

ESSENCE ile makyajı imzaya dönüştüren etki

Makyaj rutinini tamamlayan dokunuşlar

Güzelliği vurgulamanın etkili yollarından biri makyaj, bir bütün olduğunda doğru sonuçları verir. essence’nin kış koleksiyonunda yer alan ürünler, makyajı kusursuzca tamamlarken aynı zamanda son dokunuşu yapmayı da sağlıyor.

Günün ilk ışıklarından gecenin son saatlerine kadar iyi görünebilmek etkili ürünler ve doğru dokunuşlarla mümkündür. İyi kapatılmış bir cilt, bakışları keskinleştirecek bir eyeliner, kaşları toparlayacak güçlü bir kaş maskarası ve kirpiklerin görünümünü vurgulayacak takma kirpik takviyesi makyajı tamamlamak için etkileyici sonuçlar sağlayacaktır.

Makyajın ilk adımı, iyi kapatılmış bir cilt ile başlar

Cilt tonunu eşitlemek, kızarıklık görüntüsünü minimize etmek için iyi bir fondöten hayat kurtarıyor. essence imzalı Pretty Natural hydrating Fondoten, etkili formülü sayesinde pürüzsüz bir etki yaratıyor. Tamamen kadınların beklentileri üzerine geliştirilen fondöten, Hyaluronik asit ve aloe vera içeren tüy gibi hafif, uzun ömürlü içeriğiyle 24 saat nem sağlıyor. Cildi yumuşak bir şekilde kapatırken, cilt üzerinde ağırlık hissi yaratmıyor, mat bir bitiş sunuyor.

Kaşları sabitleme adımı atlanmamalı

Son yıllarda yukarı doğru taranmış doğal kaş görünümü makyaj trendlerinin ilk sırasında yer alıyor. Bu aşamada gün boyu kaşların yukarı doğru şekillenmesini sağlayan kaş maskarası doğal ve etkili bakışlar için gerekli etkiyi veriyor. essence Brow Kaş Pomadı ve Fırçası, kaşlara mükemmel bir şekilde form kazandırıyor. Pomad, kaşların arasındaki boşlukları doldururken doğal bir görüntü yaratıyor. Su geçirmeyen güçlü formülü uzun süre kalıcılık sağlarken herhangi bir bulaşmaya yol açmıyor.

Eyeliner ile göz makyajını bir üst noktaya taşıyın

Kuşkusuz makyajın en önemli adımlarından biri de eyelinerdır. Gözlerin çok daha büyük, çekik ve canlı görünmesini sağlayan eyeliner, eşit ve kusursuz bir hat şeklinde çizildiğinde ortaya etkileyici sonuçlar çıkıyor. Makyajın bir bütün olarak algılanmasını sağlayan eyeliner hattı, göz makyajını bir üst noktaya taşıyor. İster günlük ister davet makyajı için olsun essence Easy Brush Liner, 400 adet küçük, ince tüyleri sayesinde kolay sürüm ve pratik bir kullanım sunuyor.

Kirpikler, takma kirpik ile desteklenmeli

Gözleri çerçeveleyen kirpikler yüzün merkezinde yer aldığından çok daha fazla dikkat çekiyor. Bu durumu görsel bir illüzyona çevirmek ve bakışları daha çarpıcı hale getirmek için takma kirpikler büyük kolaylık sağlıyor. essence Lash Princess, tüy gibi hafif yapısıyla kirpiklerin zayıf görüntüsünü güçlendiriyor. Natural Effect versiyonu ile doğal, Wispy Effect versiyonu ile hacimli bir kirpik görünümü sunuyor. essence ürünlerine; Rossmann, T-shop,  eveshop’ın yanı sıra Watsons’ın seçili mağazalarından ve watsons.com.tr’den de ulaşılabiliyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 17.01.2021 23:05
  • Salı 21.2 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.2 ° / 12.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 14.6 ° / 10.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.