Masa Dağı’nda gönüllü temizlik

Kepez Belediyesi ve Antalya Gönüllüleri işbirliğiyle Masa Dağı’nda 2 saat süren çevre temizliğinde 11 torbası cam şişe olmak üzere 41 torba çöp toplandı.

Masa Dağı’nda gönüllü temizlik

Temiz bir çevre için kentin her noktasında gönüllülük esasıyla sürdürdükleri çöp toplama faaliyetleri ile tanınan çevre kahramanı Antalya Gönüllüleri, Masa Dağı’nda çevre temizliği yaptı. Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün de destek verdiği çevre temizliğine 10 gönüllü katıldı. Eldiven takarak,  yanlarına çöp poşeti alan gönüllüler, bölgeyi karış karış gezerek çöpten temizledi. Masa Dağı’nda 2 saat süren çevre temizliğinde 11 torbası cam şişe olmak üzere 41 torba çöp toplandı. Yerinde ayrıştırılan çöpler,  Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine teslim edilerek, ‘Sıfır Atık’ projesi kapsamında geri dönüşüme kazandırıldı. Masa Dağı’nda çevre temizliği yapan gönüllüler, gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmak için, doğanın kirletilmemesini ve çöplerin geri dönüşüme kazandırılmasını istediler.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: kepez belediyesi
Tarih: 08.04.2021 10:55
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.