Mercan Dedenin eşsiz performansı

21 Haziran Uluslararası Dünya Yoga Günü, Yoga Vakfı iş birliğiyle bu yıl dördüncü kez Akmerkez Üçgen Teras’ta kutlandı. Gerçekleştirilen Yoga Festivali’ne katılan yüzlerce kişi tüm dünyada eş zamanlı olarak kutlanan günde yoga

Mercan Dedenin eşsiz performansı

21 Haziran Perşembe günü Akmerkez Üçgen Teras’ta gerçekleşen ‘Yoga Festivali’ birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Yüzlerce kişinin katıldığı ve Yoga Vakfı iş birliği ile düzenlenen bu özel günde misafirler, çimlerin üzerinde çeşitli yoga aktivitelerini deneyimledi.

Yoga sistemini Türkiye’ye getiren Yoga Vakfı Kurucu Başkanı Yogi Adnan Çabuk, yaptığı konuşmada, tüm misafirlere, etkinliğe katılarak ailenin bir parçası olmayı kabul ettikleri için teşekkürlerini sundu. Yoganın eve dönüş olduğunu vurgulayan Çabuk, “Yoga dünyada ve Türkiye’de bir çığ gibi coşacak.  Yoga eve dönüştür. İnsanın kim olduğunu, ne olduğunu sorgulatan ve hatırlatan bir tasavvuf biçimidir. Tasavvufla aynı şeyi farklı yöntemlerle söyler yoga. İnsanın egosunu, bencilliğini, kızgınlığını, sevgiye, cömertliğe dönüştüren bir sistemdir. Yoga, insanın kendini yeniden keşfetme biçimidir” dedi.

 

Mercan Dede eşsiz performansıyla büyüledi

Yılın bu en uzun gününde gün boyu çeşitli söyleşi ve aktivitelere katılan misafirlere, akşam ise Mercan Dede sürprizi vardı. Sufî müzik geleneğini ve dokusunu çağdaş müziğin tınılarıyla harmanlayan Mercan Dede, eşsiz performansı ile dinleyicileri büyüledi.

Etkinlikte Dr. Neslihan İskit, Göksel Karabayır, Ebru Şinik, Orkun Kargöz, Dr. Dinç Yaylalıel, Mert Güler, Güler Pinarbaşı, Gayatri Senem, Zarife Dogan, Umay Uzay, Sara Pour, Derya Altunel, Esra Karaosmanoglu gibi isimler ve Cihangir Yoga, İro Yoga, Canset Yoga, Yogatime Studio gibi okullarla bir araya gelen misafirler unutulmaz bir gün geçirdi. Aslıhan Aksun ve Tanju Babacan’nın mandala boyadığı günün sonunda ise eğitmen Aslıhan Aksun boyadığı mandalayı Yoga Vakfı Kurucu Başkanı Yogi Adnan Çabuk’a hediye etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 26.06.2018 15:32
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.7 ° / 13.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.