Metal Heykel Sergisi

Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan Trump Art Gallery, 'Metalist Manifesto' Karma Metal Heykel Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor. Hayal gücünü özgürleştiren sergi, 1 Aralık 2018 - 02 Ocak 2019 tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak

Metal Heykel Sergisi

Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan Trump Art Gallery, Aralık ayında farklı ve özgün bir sergiye daha ev sahipliği yapıyor: 'Metalist Manifesto Karma Metal Heykel Sergisi’

Çağdaş sanata bilinçaltı göndermelerde bulunan sanatçılar Ahmet Doğan, Berk Kakeci, Berke Uysal, Büşra Kölmük, İrem Kopuz, Kağan Ezal, Mert Çıkılmazkaya, Mete Özyıldırım, Muzaffer Tuncer, Oğuz Savan ve Ozan Temelli'nin metal malzemeler kullanarak ürettikleri heykeller, adeta sanatın bilinçaltı şifrelerini sergiliyor. Sanatın yenilikçi hareketlerini bir araya getiren 'Metalist Manifesto Karma Metal Heykel Sergisi’nde, sanatçıların metal malzeme kullanarak ürettiği farklı form ve boyutta eserler bulunuyor.

Sanatı ve hayatı aklın egemenliğinden koparmaya çalışan ve hayal gücünü özgürleştiren 'Metalist Manifesto Karma Metal Heykel Sergisi, izleyenleri hem görsel hem zihinsel hem de duygusal açıdan kavrayıp başka bir boyuta taşıyor.

Küratörlüğünü Kenan Bahadır Derre’nin üstlendiği sergi, 1 Aralık 2018 - 02 Ocak 2019 tarihleri arasında Trump Alışveriş Merkezi B3 katında bulunan Trump Art Gallery’de ziyaret edilebilir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Metal Heykel Sergisi
Tarih: 24.12.2018 13:00
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.