Modern banyolara, teknolojik çözümler

Roca ile teknoloji tasarıma entegre oluyor

Modern banyolara, teknolojik çözümler

En iyi performansı sunmak için verimlilik ve teknolojiyi birleştiren Roca, Installation Systems ile modern banyoların tüm ihtiyaçlarına etkin çözümler sunuyor. Üstün özellikler ile geliştirilen sistemin yeni oyuncuları CC ONE Gömme Rezervuar ve Kumanda Paneli, banyolarda pratik kurulum ve kolay kullanım dönemini başlatıyor.

İmza attığı koleksiyonlarla yenilikçi çözüm önerileri sunan Roca, Installation Systems ile banyolardaki farklı beklentilere cevap vermeyi amaçlıyor. Kalite ve ekolojik yaklaşımıyla öne çıkan sistem, dayanıklı malzemesi sayesinde uzun süre banyolarınıza eşlik ediyor.

Birinci sınıf kalite ile dayanıklılık ve şıklık bir arada

Yüksek standartları, çağdaş estetik anlayışıyla buluşturan gömme rezervuar, tasarımda bir adım öne çıkıyor. Güçlü dizayn dilini yüksek performansına entegre eden rezervuar, banyoda daha fazla alan, birinci sınıf kaliteli bileşenleriyle maksimum güven sağlıyor.

Doğanın kaynaklarına büyük bir hassasiyetle yaklaşan bu sistem, 4/2 lt. – 4,5/3 lt ya da 6/3 lt seçenekleri ile su tasarrufu için alternatifler sunuyor. Özel sabitleme çubukları arasında 180 veya 230 mm'lik bir mesafeye sahip herhangi bir asma klozet CC ONE gömme rezervuar sistemi ile kolayca monte edilebiliyor.

Modern banyolara, teknolojik çözümler

Roca’nın eşsiz sisteminin bir diğer önemli oyuncusu farklı tasarım ve renklerdeki kumanda panelleri ise gömme rezervuarı daha da ayrıcalıklı kılıyor. Kumanda panellerinin yumuşak dokunuşlu düğmeleri, 1 cm'den daha az bir çalışma ile hareketi iletmeyi sağlıyor.

Basit bir hareketle açılmak üzere programlanan elektronik kumanda panelleri, ellerimizi kullanmak zorunda kalmadan gömme rezervuarı çalıştırıyor. Böylece temas yoluyla gelişebilecek enfeksiyon riskini minimize ediyor. Özellikle kamu klozetlerinin kullanımındaki güvenliği en üst düzeye çıkarıyor.

Roca Hakkında :

Roca, mimari, inşaat ve iç mekanlar için tasarlanmış seramik döşeme ve duvar karoları da dahil olmak üzere banyo alanı için ürünlerin tasarımı, üretimi ve pazarlamasına adanmış bir şirkettir. Kökleri 100 yıl öncesine dayanan Roca 4 kıtada 22 ülkede yer alan 83 üretim tesisi ile 24 bine yakın kişiye istihdam sağlıyor. Yıllık yaklaşık 1,8 milyar Euro ciroya sahip olan Roca, ürün ve çözümlerini 170’ten fazla pazarda müşterileriyle buluşturuyor.

www.roca.com.tr


Tarih: 27.12.2020 14:44
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.