Mükemmel Uyku Deneyimi

Türkiye’nin yatakta kalite, konfor ve yeni teknoloji denince ilk akla gelen markası Yataş, Move-Up Master hareketli baza ile yatak odalarında devrim yaşatıyor. Beş ayrı bölgesi hareket edebilen özel motor sistemi sayesinde istenilen pozisyona

Mükemmel Uyku Deneyimi

Türkiye’nin yenilikçi yatak markası Yataş, Move-Up Master hareketli baza ile kullanıcılarına yepyeni bir uyku deneyimi ve konfor vadediyor. Yataş Move-Up Master hareketli baza; baş, boyun, bel, sırt ve ayak olmak üzere beş ayrı bölgesi hareket edebilen özel motor sistemi sayesinde yatağı istenilen pozisyona ayarlama imkanı sunuyor. Bu sayede farklı sağlık problemlerine sahip kullanıcılar için büyük konfor sağlayan Move-Up Master hareketli baza, yatakta daha kolay oturmaya, doğrulmaya ve yataktan daha rahat kalkabilmeye yardımcı olarak özellikle ileri yaşlarda ortaya çıkan fiziksel dezavantajları da ortadan kaldırıyor. Yatakta televizyon izlemek ya da kitap okumak isteyenlere de ideal bir ortam sunan Yataş Move-Up Master hareketli baza, uzaktan kumandası sayesinde kolayca istenilen pozisyona göre ayarlanabiliyor.
 

 

Beş bölge beş farklı etki

Move-Up Master hareketli bazanın baş bölgesi, bel hizasından ayarlanarak reflü ve uyku apnesi gibi rahatsızlıklara etkin çözüm getiriyor. Boyun bölgesi horlama önleyici pozisyon ayarıyla sağlıklı bir uyku sağlarken bel bölgesi ise vücut ağırlığının dengeli dağıtarak bel ve kas ağrılarının önlemeye yardımcı oluyor. Ayarlanabilen ayak bölgesi ise sağlıklı dinlenme ve kan dolaşımının düzenlenmesine destek oluyor.
 

Pull Back mekanizması ile rahat kullanım

Yataş Move-Up Master hareketli baza, Pull Back mekanizması sayesinde kullanım ve yerleşim rahatlığını da beraberinde getiriyor. Mekanizma, baş bölgesi kaldırıldığında yatağın kendiliğinde geriye kaymasını ve duvara sıfır pozisyonda kullanılabilmesini sağlıyor. Ayrıca bu sayede yatağın yanında yer alan mobilyalardan da uzaklaşmadan konforu en üst seviyede yaşatıyor.

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Mükemmel Uyku Deneyimi
Tarih: 13.08.2018 11:59
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.