Muratbey İmzası

ABD’nin en büyük gıda fuarı Summer Fancy Show’a üçüncü kez katılan Muratbey, yenilikçi lezzetlerini Amerikalı peynir severlerle buluşturdu. Türkiye’de ve dünyada tüketicinin peynir anlayışını değiştiren Muratbey, 30 Haziran- 2 T

Muratbey İmzası

Perakende sektörünün süt ve süt ürünleri alanında en lezzetli öncüsü Muratbey, 30 Haziran- 2 Temmuz 2018 tarihlerinde ABD’nin New York eyaletinde düzenlenen “Summer Fancy Show Fuarı”na katıldı. Gıda endüstrisinin en önemli etkinliklerinden olan fuar boyunca katılımcılardan büyük ilgi gören Muratbey, yenilikçi ürünü Burgu, Topi ve Sürmeli peynir çeşitlerini ziyaretçilere tanıttı. Dünyanın pek çok ülkesinden gelen ziyaretçiler, Muratbey’in birbirinden leziz ve sağlıklı peynirlerini tatma imkanı buldu.

‘‘Amerika’daki her sofrada Muratbey olmasını hedefliyoruz”
Fuardaki yoğun katılımdan ve ilgiden oldukça memnun olduklarını belirten Muratbey Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Erol, “Dünyanın en büyük gıda ithalatçısı olan Amerika’ya, ihracatımızı artırma hedefimiz doğrultusunda üçüncü kez katıldığımız Summer Fancy Food Show’un oldukça verimli ve etkili geçtiğini düşünüyoruz. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da fuar boyunca yoğun ilgiyle karşılaştık. Dünya sofralarına lezzet ve değer katmak adına yeni bağlantılarımız oldu. Şimdi bağlantılarımızın satışa dönüşmesi üzerine çalışmalarımızı yürüteceğiz. Fuar bu anlamda bizim için önemli bir fırsat oldu” dedi.

Muratbey olarak Amerika’ya halihazırda yenilikçi ve benzeri olmayan ürünler başta olmak üzere 16 çeşit peynir ihraç ettiklerini belirten Hamit Erol; ‘‘Dört yıl önce başlayan ABD ihracatımızın ardından bu pazarı yakından takip ediyoruz. Bu pazardaki faaliyetlerimizi her geçen yıl artırmayı ve her sofrada Muratbey olmasını hedefliyoruz’’ dedi.

Dünyanın en iyi peyniri Muratbey Burgu
Hamit Erol “Amerika, Avrupa Birliği Ülkeleri, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetlere ihracatını gerçekleştirdiğimiz Burgu peynir ile “Dünya Süt Ürünleri İnovasyonu Ödülleri”nde “En iyi Peynir” kategorisinde birinci olduk. Muratbey buluşu olan Burgu ve diğer yenilikçi ürünlerimizle dünya sofralarını lezzetlendirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Specialty Food Association tarafından düzenlenen, birbirinden ünlü, yenilikçi ve kaliteli markaların yer aldığı Summer Fancy Food Show ABD’nin en geniş gıda fuarı olarak biliyor. Yeni teknolojilerin, lezzetlerin ve fikirlerin keşfedildiği, alanında uzman isimlerden eğitim alındığı ve önemli isimlerin oturum gerçekleştirdiği fuar, her yıl dünyanın birçok yerinden katılımcılara ev sahipliği yapıyor.


Anahtar Kelimeler: Muratbey İmzası
Tarih: 06.07.2018 13:48
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.