Öğrenci Yurdunda Sona Doğru

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak’ın girişimleriyle yapımı başlatılan ve inşası devam eden öğrenci yurdu kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacak.

 Öğrenci Yurdunda Sona Doğru

Demirci Mahallesinin Akmaz Mevkiinde yapımı devam eden, Tirebolu Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından projelendirilip yaptırılan öğrenci yurdu tamamlandığında 100 kız öğrenciyi bünyesinde barındıracak.  Yatırım bedelinin 8 milyon TL olduğu proje tamamlandığında İlçenin büyük bir eksikliğini giderecek. Konuyla alakalı bir açıklama yapan Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak “Eski İlçe Kaymakamımız İsmail Ayhan Tavlı bey ve şahsımın girişimleri, Tirebolu Sosyal Yardımlaşma Vakfının desteğiyle hayata geçirdiğimiz yurt projemizin inşaatı hızla devam ediyor. En son teknolojik imkânlarla inşa edilen yurt binamız tamamlandığında ilçemizde büyük bir eksikliği giderecek. Tirebolu Belediyesi olarak bizlerde yurt çevresinde üst yapı çalışmalarını sürdürüyoruz.  Ciddi bir yatırım maliyeti olan projenin hayata geçirilmesinde emeği olan herkese İlçem ve ilçe halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: tirebolu belediyesi
Tarih: 15.08.2018 17:36
  • Salı 24.4 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.4 ° / 18.2 ° Güneşli
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.