Okul sezonu FLO ile başlıyor!

Okulların açılmasına sayılı günler kaldı. Okula dönüş yapacak öğretmen ve öğrenciler için heyecan başladı. Okul sezonu için tüm çocuklara konforlu ve cazip alternatifler sunan FLO’nun, sezon trendlerini yansıtan birbirinden şık,

Okul sezonu FLO ile başlıyor!

Okula rahat ve havalı bir ayakkabı ile adım atmak isteyen çocuklar FLO’nun Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda aradığını bulacak. Okul kıyafetleriyle en çok tercih edilen siyah, lacivert, taba ve grinin yanı sıra bej ve haki renklerinin de ağırlıkta olduğu koleksiyonda kızlar için metalik renkli sneaker’lar ve makosen modeller öne çıkıyor. Erkeklerin tercihi ise siyah, lacivert ve taba renklerin hâkim olduğu modellerle, renkli taban özelliğiyle tarz yaratan ayakkabılar oluyor.

 

Sezonun en popüler trendlerinden metalik renkli yıldız figürleri, inci, püskül, kurdele, metal toka ve kadife yüzey detaylarıyla özelleştirilen okul ayakkabıları ile kız öğrenciler okuldaki farkını yaratacak. Klasik modellerin vazgeçilmezi olan makosen ayakkabılar, rugan yapısıyla okul formalarına uyum sağlarken, metalik etkilerin görüldüğü sneaker’lar, kızları okulun yıldızı yapacak nitelikte…

 

Erkek çocuklar ise FLO’nun cırt cırtlı sneaker’larıyla okula ilk rahat adımlarını atacak. Taba, siyah, lacivert ve gri renklerinin ağırlıkta olduğu koleksiyonda, casual tarzda tabanları renkli ayakkabılar ve snekaer’lar ile küçük beyler tarzını ortaya koyacak. Renkli tabanların yer aldığı modeller, sezon trendlerini yansıtırken, okul formalarıyla uyumu yakalayacak.

 

FLO’nun okul çantası koleksiyonu tam çocuklara göre!

FLO’nun lisanslı ürün koleksiyonunda yer alan çanta, beslenme çantası, suluk ve kalemlik gibi çocukların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler, eğlenceli karakter temalarıyla FLO mağazalarında… Spider Man, Minions, Winx, Cars, Frozen ve Transformes gibi fantastik dünyanın en popüler kahramanları çocukların okul günlerine eğlence katıyor. Çok bölmeli kullanışlı çantalara bütün defter ve kitaplar sığarken, çocuklar konforlu bir okul sezonu geçiriyor. Farklı modellerin yer aldığı koleksiyonda sırt çantasının yanı sıra çekçekli çanta modelleri de mevcut.

 

 

FLO ile öğretmenler de tarzını konuşturuyor!

Okul sezonunu öğrenciler kadar heyecanla bekleyen öğretmenler de okula dönüş sezonunu FLO ile karşılayacak. Klasik etek ve pantolonlara eşlik edebilecek yüzlerce model FLO koleksiyonunda öğretmenlerin beğenisine sunuluyor. Gün boyu ayakta kalan kadın öğretmenler için ayağı rahatsız etmeyecek orta topuklu modeller ön plana çıkıyor. Erkek öğretmenler için ise siyah ve kahverengi tonlarındaki klasik ayakkabılar mat ve rugan dokusunun yanı sıra düz ve bağcıklı seçeneklerle takım elbise şıklığına eşlik ediyor.

 

FLO’nun birbirinden şık ve rahat modellerden oluşan Okula Dönüş Koleksiyonu’nu görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 30.08.2018 11:02
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.