Özel Kutlama !

Ankara’da doğrudan satış sektöründe adeta bir marka haline gelen ve Platin Liderlik seviyesine yükselen Gülperi Evsine’nin başarısı, LR Health & Beauty tarafından JW Steakhouse Ankara’da düzenlenen yemek ile kutlandı. Düzenlenen yemekt

Özel Kutlama !

Dünyanın önde gelen doğrudan satış şirketlerinden birisi olan LR Health & Beauty, Ankara’daki iş ortaklarının başarısıyla göz dolduruyor. Sunduğu iş fırsatları ile binlerce iş ortağının yaşam kalitesini yükselten Alman kozmetik devi LR Health & Beauty, Platin Organizazyon Lideri Gülperi Evsine’nin başarısını çok özel bir yemek ile kutladı.

 

Ankaralı ev kadınlarına ek kazanç ve ev ekonomilerine katkıda bulunma fırsatı !

İyi bir lider olmanın yolunun en temelde ekibiyle empati kurmaktan ve onların sorunlarına çözüm bulmaktan geçtiğini belirten LR Health & Beauty Platin Organizasyon Lideri Gülperi Evsine düzenlenen yemek organizasyonu sonrasında şöyle konuştu: “Ankara’da özellikle birçok ev kadınına ek kazanç, ev ekonomilerine katkıda bulunma fırsatı sağladık. Hayatımda LR olmadan önce gerçekleştirebildiğim bir hayalim yoktu. LR sayesinde hayalim olan İstanbul’daki deniz manzaralı evim ve organik tarım yapabildiğim çiftliğimin dışında Ankara’da yaşadığım evimi satın aldım. 15 yılı aşkın süredir neredeyse tüm güzel anılarımda LR’ın izi var; 2 çocuğumun da ülkemizin önemli okullarında eğitim almasını LR sayesinde sağlayabildim. 2010 yılında LR’ın araç teslim konseptine başladığı yıl Türkiye’nin ilk Mercedes’i bana teslim edildi. O günden bugüne 6 yıl içerisinde de Porsche’u teslim aldım. Bu işi severek yapan kadınların hayallerine kavuşmasını sağlamak için bir liderin yapması gerektiği gibi onları her zaman cesaretlendirerek kendilerine güvenmelerine yardımcı oldum. Hep şunu düşünmüşümdür; ben yapabildiysem herkes yapabilir. LR’ın en eski iş ortaklarından birisiyim. Bu uzun yolda edindiğim tecrübeyi servet olarak görüyorum; ekibimdeki herkesin bu servetten faydalanmasını sağlamak en önemli görevim.”

İş ortaklarının yüzde 95'inin kadın olduğunu belirten LR Health & Beauty Türkiye Genel Müdürü Ömer Barış Turan ise şöyle konuştu; “Türkiye’nin her yerinde binlerce iş ortağımız var. Kimisinin amacı yalnızca ev ekonomisine destek olmak. Kiminin ise bu alanda kariyer yaparak doğrudan satış sektöründe bir profesyonel olmak; Platin Organizasyon Liderimiz Gülperi Evsine buna çok başarılı bir örnek oluşturuyor. Bizler de LR Health & Beauty olarak onlara iş fırsatı sağlarken aynı zamanda ekonomiye ve kadın istihdamına katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle Platin Organizasyon Liderimiz Gülperi Hanım’ı yürekten kutluyorum.” dedi.

 

Gülperi Evsine’nin LR için adeta bir sadakat sembolü olduğunu belirten LR Türkiye Satış & Pazarlama Direktörü Özhan Aktaş ise: “Ankara, LR Türkiye olarak en başarılı olduğumuz illerin başında geliyor; burdaki iş ortaklarımızla her zaman çok yakın temas halindeyiz. Bugün de Platin Organizasyon Liderimiz Gülperi Evsine ve ekibinin sevincine ortak olduk; başarılarını hep beraber kutladık. 15 yılı aşkın senedir bizlerle beraber olan Gülperi Hanım’a gösterdiği sadakat için teşekkürü borç biliriz.” diye konuştu.

Avrupa’nın en başarılı doğrudan satış şirketlerinden LR Health & Beauty, bünyesine kattığı iş ortaklarının kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmasına yardımcı olurken, onlar için sunduğu sürpriz seyahat fırsatları ve araç konseptleri ile dikkat çekiyor. Her geçen gün ağını genişleten LR Health & Beauty, doğrudan satış sektöründe Türkiye’nin en büyük araç teslim organizasyonlarına da imza atarak iş ortaklarına benzersiz bir deneyim sunuyor.

 

 

LR Health & Beauty Hakkında

1985’ten bu yana güzellik ve sağlık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren LR Health & Beauty; dünyanın önde gelen doğrudan satış şirketlerinden birisidir. “More Quality For Your Life” sloganıyla müşterilerine yüksek kalitede Aloe Vera içeriğiyle ön plana çıkan ALOE VIA markasıyla el, yüz, vücut, saç ve bebek bakım ürünleri, yaşlanma karşıtı ürünler, gıda takviyeleri ve kozmetik ürünleri sunan LR, bu sene Türkiye’deki 15. Yılını kutlamaktadır. Dünya çapında 27 ülkede faaliyet gösteren LR, bünyesinde bulundurduğu 1.200 çalışanı, yüz binlerce kayıtlı iş ortağı ve müşterisiyle global doğrudan satış sektörünün önde gelen oyuncularındandır. İnovasyona ve yüksek kaliteye önem veren LR, yüksek teknoloji kullanılan Ar-Ge tesislerinin yanı sıra, bu sene Avrupa’nın en modern Aloe Vera üretim tesisini kurmuştur. Dünyanın en büyük Aloe Vera üreticilerinden birisi olan LR’ın ürünleri IASC (International Aloe Vera Science Council), INSTITUT FRENSENIUS kalite sertifikalarına ve DERMATEST onayına sahiptir. LR’ın Bruce Willis, Karolina Kurkova, Emma Heming-Willis, Guido Maria Kretschmer ve Cristina Ferreira gibi ünlülerle yürüttüğü iş birlikleriyle oluşturduğu özel parfüm serileri, dünya çapında 40 milyonun üzerinde satış rakamıyla kalitesini ispatlamıştır. Yüksek Alman kalitesindeki ürünleri, benzersiz otomobil konsepti, satış ortaklarına sunduğu mesleki eğitim hizmetleri ve şeffaf pazarlama planları, LR başarısının arkasındaki temel faktörlerdir. LR bünyesinde 2006 yılında, çocukların korunması amacıyla dünya çapında projeler gerçekleştirmek üzere LR Global Kids Fund kurulmuştur. LR, Avrupa Doğrudan Satış Derneği (SELDIA) ve Türkiye Doğrudan Satış Derneği (DSD) üyesidir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Özel Kutlama !
Tarih: 11.08.2018 14:48
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.