Özel ‘Sır’

Porland’dan porseleni eşsiz kılan özel ‘Sır’

Özel ‘Sır’

Tasarladık ve ürettik’ mottosuyla porseleni özgün tasarımlara dönüştüren Porland, geliştirdiği özel sır tekniği ile her bir porseleni eşsiz kılıyor. Bu özel teknik, porselene dayanıklılık ve kalite katarken kullanılan sır nedeniyle ürünler birbirinden farklı ton ve efektlere sahip oluyor. Özel sırlı porselenler, bir şefin tutkusuyla hazırlanan tüm sofralara ilham verecek.

 

Porselen sektörünün öncü markası Porland, Ar-Ge biriminde özel olarak geliştirdiği doğa dostu özel sır tekniği ile porseleni kişiselleştiriyor. Geliştirilen özel sır formülasyonu; içeriğindeki doğal bileşenler, fırın atmosferi ve sıcaklığın etkisiyle, uygulandığı her üründe birbirinden farklı, kendine özgü bir etki yaratarak ürünü daha da özel kılıyor. Porland’ın gelecek nesillere temiz ve sağlıklı bir dünya bırakma misyonuyla emisyonları ve doğalgaz tüketimini azaltan bu özel teknik, sektöre de yeni bir soluk getiriyor.

 

Her ürün size özel ve benzersiz

Bu özel sır tekniği ile üretilen porselen ürünler dayanıklı ve üstün kaliteli olmasıyla da dikkat çekiyor. Uygulandığı her üründe farklı tonlar ve efektler oluşturan teknik, dekor dayanımı açısından da ürünün ilk günkü estetiğini muhafaza ediyor. Özel sır tekniği kulllanılarak tekniği ile tasarlanan Porland koleksiyonları, sofralara ayrıcalık katacak, yaratıcı ve şık sunumlara da ilham verecek.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 19.11.2020 14:15
  • Salı 21.2 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.2 ° / 12.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 14.6 ° / 10.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.