Özer, “Seçimden Seçime Çalışmıyoruz”

İBB adayı Binali Yıldırım’ın çalışma ekibinden, Ak Parti Tunceli birinci sıra milletvekili adayı ve iş adamı Hakan Özer, Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği’ni ziyaret etti.

Özer, “Seçimden Seçime Çalışmıyoruz”

İBB adayı Binali Yıldırım’ın çalışma ekibinden, Ak Parti Tunceli birinci sıra milletvekili adayı ve iş adamı Hakan Özer, Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği’ni ziyaret etti.

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken seçim çalışmaları da hız kesmeden devam diyor. Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın çalışma ekibinden iş adamı Hakan Özer, Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği’ni ziyaret ederek sohbette bulundu.

“Bu Ülke Hepimizin”

Hakan Özer, “İstanbul il teşkilatı kendi program ve çalışmalarını yapıyorlar. Bizler de en tabana ulaşmayı hedeflemekteyiz. Ülkemizde her görüşten insan olabilir bu ülke hepimizin. Öksüzü de yetimi de bizim. Elimizden geldiği kadar dar gelirli kesime ulaşıyoruz. Biz bu vatandaşlarımızı rencide etmeden gönüllerini almayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Seçimden Seçime Çalışmıyoruz”

Bizim anlayışımız cumhurbaşkanımızın dediği gibi gönül belediyeciliği anlayışını uygulamak istiyoruz diyen Özer, “Bizim yapmak istediğimiz herkesi kucaklamak. Böyle bir zamanda ve ortamda kucaklayabildiğimiz kadar halkımızı kucaklama telaşındayız. Gitmediğimiz yer, dokunmadığımız gönül bizim değil anlayışıyla çalışıyoruz. Elimizden ve gücümüzün yettiği kadar gitmediğimiz yer kalmayacak. Seçimden seçime çalışmıyoruz. Seçimden sonra da olduğu gibi devam edecek çalışmalarımız” şeklinde konuştu.

“Siyaset Gönül İşidir”

Ak Parti Tunceli birinci sıra Milletvekili adayı ve iş adamı Hakan Özer şyle devam etti: “Siyasette kimi kendi için vekil veya belediye başkanı olur kimi de siyasete ve memleketine sevdalı olduğu için siyasette yer alır. Her zaman söylüyorum siyaset yapılıyorsa severek yapılmalı. Yardıma muhtaç insanlara yardım, vatandaşın sorununu çözmek için siyaset yapılmalı. Birçok şehirde vatandaşın sorununu çözmeyen, görmezden gelen siyasetçiler var. Hiçbir şey dahi yapamıyorsan vekillik ya da başkanlık maaşınla dahi sorunları çözebilir siyasetçi. Bu işler gönül işi biraz da. Bunun için bizim parti yani Ak Parti diyoruz. Kimseyi rencide etmeden, kırmadan boş çevirmiyoruz. Halkımızı, vatanımızı sevdiğimiz için siyaset yapıyoruz.”


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 12.03.2019 14:21
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.