Peyman Sağlıklı lezzetlerle yenilendi!

Peyman’ın sevilen markası Bahçeden, hem yenilendi hem de büyüdü. Aynı bahçenin toprağında özenle yetişen, Peyman uzmanlığı ile üretilen çiğ ve kavrulmuş kuruyemiş ile kuru meyve ürünleri artık Bahçeden markasıyla sevenlerine ula

Peyman Sağlıklı lezzetlerle yenilendi!

Peyman, çiğ ve kavrulmuş kuruyemiş, kuru meyve ve mix ürünlerini Bahçeden markası altında bir araya getiriyor. Bahçeden’in yeni nesil ambalajlarında ürünün yüksek lif içerdiği, deniz tuzuyla kavrulduğu ve glütensiz olduğu gibi söylemlerin yanı sıra, ürünün içeriğine ve sağlığa faydasına dair bilgiler de yer alıyor. Tazeliği ve hijyeni koruyan özel zipperlı paketlerde sunulan Bahçeden Ailesi, hazırlanan özel mix’lerle de günün her anı, her yerde sağlıklı atıştırmalık arayanların favorisi olacak.

Bahçeden gelen doğallık, gurmelikten gelen lezzet…

Yeni Bahçeden dünyası, kavrulmuş kuruyemişin lezzetini ve sosyalliğini, çiğ kuruyemişin sağlıklı ve bireysel dünyasını bir araya getirerek, farklı tüketim ihtiyaçlarına aynı çatı altında yanıt veriyor.

Aynı toprakta yetişen, doğadan özenle toplanarak sağlıklı üretim proseslerinden geçirilen çiğ   ürünler beyaz ambalajlarda; aynı özelliklere ek olarak deniz tuzu ve özel kavurma teknikleriyle lezzetlendirilen kavrulmuş ürünler ise yeşil ambalajlarıyla raflarda yerini alıyor. Yenilenen ambalajları ve yeni çeşitleriyle aileye katılan Çiğ Mix ve Ortaya Karışık serisi ise çok sevilen mix ürünlere gurme alternatifler sunuyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 20.10.2020 20:25
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.