Pour La Bonte projesi

Başarılı yapımlarda izlediğimiz oyuncular Sercan Badur ve Alper Saldıran bir araya gelerek, Özel Tohum Vakfı Özel Okulu’nu ziyaret etti ve Tohum Otizm Vakfı öğrencilerinin eğitim bursunu sağlamak amacıyla kurulan Pour La Bonte projesi iç

Pour La Bonte projesi

Otizmli çocukların geleceğine katkı sağlayabilmek adına sanatçılar, yazarlar, iş dünyasının önemli mensupları ile Tohum Otizm Vakfı öğrencilerini bir araya getiren proje kapsamında; ünlü oyuncular Sercan Badur ve Alper Saldıran, Özel Tohum Vakfı Özel Okulunda okuyan otizmli öğrenciler ile çok özel anlar yaşayarak Pour La Bonte için bileklikler tasarladı.

Doğuştan gelen ve yaşamın ilk 3 yılında fark edilen gelişimsel farklılık olan otizmin görülme sıklığı günümüzde çok büyük bir hızla artıyor. 1985 yılında her 2.500 çocuktan birine otizm tanısı konulurken, 2000’li yılların başında otizm tanısı konan çocuk sayısı 150’ye yükselmiştir. 2013 yılında ise 88 çocuktan birinde otizm görülürken, 2014’te 30 artış göstermiştir. Bugün doğan her 68 çocuktan biri otizm riski ile dünyaya geliyor, dünyada her 20 dakikada bir çocuğa otizm tanısı konuluyor. Türkiye’de, 0-18 yaş grubu arasında yaklaşık 352.000 otizmli çocuk ve gencimiz var. Tüm bu gerçeklikten yola çıkan Pour La BonteTohum Otizm Vakfı ile iş birliği yaparak otizm farkındalığını artırmak ve bu durumla mücadele eden çocuklara daha iyi bir gelecek sağlamak amacıyla kolye ve bilekliklerden oluşan ürün gamıyla siz değerli destekçilerini beklemekte.

 

Pour La Bonte ürünleri otizmli çocuklar yararına satışta.

 

Pour La Bonte kolye ve bilekliklerinin geliri, Türkiye’deki otizmli çocuklar yararına farkındalık yaratmak ve bu çocukların ailelerine destek sağlamak amacıyla Tohum Otizm Vakfı’na bağışlanıyor. Otizmli çocuklar yararına satışta olan renk renk ürünler  satışta.

 

Tohum Otizm Vakfı Hakkında

Tohum Otizm Vakfı; 2003 yılında otizmli çocuklarımızı erken tanı ve eğitimle topluma kazandırmak, otizmli çocuklar ve ailelerinin eğitim ve sağlık hizmetlerinden eşit şart ve fırsatlarla yararlanabilmeleri sağlamak amacıyla kar amacı olmayan, kamu yararına kurulmuş olan bir eğitim ve sağlık vakfıdır. Vakıf çalışmalarını bilimsellik, önderlik ve öncülük, paylaşımcılık, kurumlar arası iletişim ve iş birliği, kaynaklarda verimlilik ve etkililik, güvenirlik, şeffaflık ve insana ve çocuğa değer vermek ve en iyi hizmet haklarını gözetmek ilkeleri doğrultusunda hem ulusal hem de uluslararası çapta sürdürmektedir.

 

Pour La Bonte Hakkında

Pour La Bonte, Tohum Otizm Vakfı öğrencilerinin eğitim bursunu sağlamak amacıyla kurulmuştur. Amacımız, Tohum Otizm Vakfı öğrencilerinin eğitim bursunu sağlamak ve toplumda farkındalık yaratmaktır. Ürünlerimiz, değerli destekçilerimiz olan sanatçılar, yazarlar, iş dünyasının önemli mensupları ve Tohum Otizm Vakfı öğrencileriyle beraber tasarlanmakta ve kadın emeğiyle çoğaltılmaktadır. Bu zamana kadar emekleriyle marka ve ürünlere destek olanlar arasında Selçuk Yöntem, Tilbe Saran, Bekir Aksoy, Nedim Saban, Halim Ercan, Nur Tuğba Algül, Çiğdem Seferoğlu, Yüksel Aytuğ, Çiçek Dilligil, Nur Bilen Yavuzer, Ferhan Talib, Akşam Gazetesi ekibi bulunmaktadır.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 13.10.2018 12:03
  • Salı 25.5 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.5 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.