“Promosyon ürünler markanızın tanınırlığını sağlar”

Antalya Otelciler ve Pansiyoncular Camcılar Reklamcılar ve Matbaacılar Odası Başkanı Özcan Sucu üye ziyaretlerine devam ediyor.

“Promosyon ürünler markanızın tanınırlığını sağlar”

“Promosyon ürünler markanızın tanınırlığını sağlar”

Merkezi Döşemealtı ilçesinde bulunan ve promosyon malzemeleri süblimasyon baskısı alanında hizmet veren Femax Medya Ajans’ı ziyaret eden başkan Sucu, şirket yetkilisi Filiz Keleş’ten firmanın yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Keleş; “Bir KOSGEB projesi olarak faaliyete geçirilen firmamız süblimasyon baskı alanında faaliyet gösterilmektedir. Öncelikle şunun bilincinde olmanızı isteriz, gelecek planlı düşündüğünüz firmanızı hedef kitlenize ulaştıracak köprü promosyon dünyasıdır. Tam bu noktada Femax Medya Ajans olarak biz devreye giriyor ve hedeflediğiniz kitleye ulaşmanızı kolaylaştıracak alternatifler sunuyoruz. Promosyon dünyasının en renkli yüzü Femax Medya Ajans ta; ahşap- albüm ve kristal plaket, kupa madalya, şampiyonluk kupası, tişört süblimasyon ve folyo baskı, madalya, kokart, buton rozet, onur ödülleri, tabak baskı, anahtarlık, saat, puzzle, mausped, yastık, ajanda, deri defter, takvim, kalem, makam (mumlu bayrak) ve masa bayrağı, isimlik, ahşap, metal, yön levhaları, organizasyon malzemeleri, grafik tasarım çalışmaları, kurumsal kimlik, logo çalışmaları yapılmaktadır. Unutmayın promosyon ürünler markanızın tanınırlığını sağlar, bunu hediye alıp vermek gibi de düşünebilirsiniz” dedi.

 

“Eğitim ile iç içeyiz”

Keleş; “Özel ve Devlet eğitim kurumlarına özel tişört baskılarımızın yanı sıra, spor müsabakaları, yarışmalar ve çeşitli etkinliklerde verilmek üzere kuruma ve kişiye özel çalışmalarımız olmaktadır. Ayrıca spor kulüpleri, belediyeler, dernekler, çeşitli işletmeler, meslek odaları, birlikler, küçük ve orta ölçekli işletmeler gibi birçok alanda faaliyet gösteren özel ve kamu kurumlarına dergi, gazete, yıllık, kat yön levhaları gibi süblimasyon baskının yapılabileceği bir firmayız” dedi.

Antalya Otelciler ve Pansiyoncular Camcılar Reklamcılar ve Matbaacılar  Odası Başkanı Özcan Sucu, yeni üye ziyaretlerinde kendisi ve firması hakkında da çeşitli bilgiler veriyor. “20 yılı aşkın süredir aktif olarak matbaacılık sektör içerisindeyim. Matbaacılık sektörü en zorlu sektörlerden biridir aslında, sizde iyi bilirsiniz ki matbaacılar her sektörden insanla çalışmaktadır.  Bu sektörlerle iç içe olduğumuzdan dolayı faaliyet alanı ne olursa olsun sektörlerde yaşanan genel bir sıkıntı bizim de etkilenmemiz anlamına geliyor. Odamıza kayıtlı üyelerimize yapmış olduğumuz ziyaretlerimizde yerelde yaşanan ve genel kitleyi etkileyen sorunları tespit edebilme şansı yakalıyoruz. Üyelerimizden aldığımız manevi güç ile görüyoruz ki birlikteliğimizi güçlendirdiğimiz sürece sorunlara en hızlı müdahale edebilmek şansını yakalayacağız. Birebir ilişkilere önem vereceğiz. Birlikte olursak başaramayacağımız iş yok” dedi.

Femax Medya Ajans için çalışma hayatında başarı dolu zamanlar dileklerinde bulunan Sucu, üye ziyaretlerinin belirli aralıklarla düzenli olarak yapılacağının altını çizdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 19.06.2019 18:25
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.