Recep Yakar, 10 Ocak Gazeteciler Günü mesajı

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Recep Yakar, 10 Ocak Gazeteciler Günü mesajı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun

 

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı; Yakar mesajında gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaparak ilçemizde ve tüm ülkede görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

 

Kutsal bir görev üstlenen basın çalışanlarının, görevlerini icra ederken birçok zorlukla karşılaştıklarını ifade eden Başkan Yakar, mesajında şu açıklamalarda bulundu: “Halkın, tarafsız, doğru, ilkeli ve eksiksiz haber akışıyla bilgilendirilmesi, şeffaf ve demokratik toplum olmanın başlıca şartlarından biridir. Günümüzde teknolojinin gelişmesi ile birlikte, yazılı ve görsel basının etki alanını da hızla genişletmiş, kamuoyunun bilgilenme imkânlarının artmasını da aynı oranda artırmıştır. Dünyadaki ve çevremizdeki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlayan basın mensuplarımızın yanı sıra yerel bazda çalışan basınımız da ilçemizdeki gelişmeler hususunda halkımızı bilgilendirmektedir. Bulancak’ımızın kültürel ve sosyal gelişiminde de büyük bir rol oynamaktadırlar. Bu yönüyle basın, toplumun bilgilendirilmesinden ziyade kentlerin gelişiminde de önemli bir katkı sağlamaktadır. İlkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı çerçevesinde görevlerini başarıyla yürüten tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler: recep yakar 10 ocak
Tarih: 10.01.2022 12:21
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.